Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju li šanse?

Ove atraktivne djevojke bore se za novog Gospodina Savršenog: Bit će uporne!

Foto: RTL
1/3
18.08.2019.
u 10:08

Zanosna brineta Monika Kelčec i lijepa studentica Emily traže pravu ljubav u novoj sezoni RTL-ova showa

Uskoro kreće nova sezona Gospodina Savršenog, a ovo su samo neke od djevojaka koje će ga ove godine pokušati osvojiti.

Zanosna brineta 30 godišnja brineta Monika Kelčec radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, a svaki slobodan trenutak trudi se provesti u prirodi, okružena životinjama...

Foto: RTL

Svi problemi ovoga svijeta padnu u zaborav kad je Monika na svom omiljenome mjestu - ranču s konjima, koje naprosto obožava. U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se zato što želi iskusiti nešto novo te vidjeti kako funkcionira pred kamerama i u kući s ostalim djevojkama, a nada se kako će u showu upoznati pravog muškarca.

Opisuje se kao marljiva, snalažljiva i pravedna osoba, vrlo je uporna i osjećajna te je pravom muškarcu spremna dati bezuvjetnu ljubav i oslonac, a isto očekuje zauzvrat. Za razliku od većine djevojaka, njezin bi se savršeni spoj trebao dogoditi potpuno spontano, a ona bi bila potpuno neopterećena odjećom i šminkom.

Osim Monike, za srce Gospodina Savršenog borit će se i 24 godošnja studentica Emily Živčić.

Foto: RTL

Studentica dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obaveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica

Osmijeh i toplina u pogledu prvo je što će vas privući kod studentice na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Emily vjeruje da su iskrenost i uzajamno povjerenje temelj za kvalitetnu vezu, a preferira kreativne i spontane dečke koji imaju dobar smisao za humor te smatra kako joj partner treba ujedno biti i najveća podrška u životu.

Za sebe kaže da je odgovorna, vedra i pozitivna osoba koja budućem partneru može ponuditi iskrenost i poštovanje. Svoju besprijekornu liniju može zahvaliti tome što se nekada bavila jazz danceom, a danas je održava jogom i, naravno, plešući u izlascima.

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
zip123
21:01 18.08.2019.

Opet show o covjeku koji nista neradi u zivotu a sve ima i o zenama koje se kao zaljublju u takvog.Lijepa poruka mladima,svaka nam cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije