Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve se promijenilo prije mjesec dana

Ovako sada glumici Lani Gojak izgledaju šetnje: Nakon pet minuta kreće urlanje a zatim urlanje iz petnih žila

Foto: Instagram
1/6
10.09.2021.
u 15:22

Prije mjesec dana glumica je rodila djevojčicu kojoj je dala ime Pina, sa na Instagramu dijeli zanimljive trenutke koje proživljava tijekom prvih mjesec dana majčinstva,

Glumica Lana Gojak, koju pamtimo po ulozi Nine u seriji "Ne daj se, Nina", prije mjesec dana postala je mama. Na Instagramu je podijelila svoja iskustva s malenom Pinom i opisala kako joj sada izgledaju šetnje.

- Dojenje prije polaska 45 minuta, brzinsko spremanje za šetnju uz more, ulazak u auto, beba u sjedalicu, kratka vožnja, dolazak na lokaciju, beba u kolica, nakon 5 minuta šetnje kreće urlanje zatim urlanje iz petnih žila, počinjem se znojiti, beba nervozno gura ruke u usta i urla još jače, jurim prema klupi, vadim sisu, prištekavanje, narednih pola sata gledaju me najsavršenija dva oka koja postoje, zatim podrig, beba u kolica, u auto i kući prije mraka. Šetnja je bila top, ali sutra ipak ostajem doma. - opisala je Lana. Tijekom trudnoće bila je aktivna i iako više nije smjela trčati radila je jogu, a nedavno kada je njezina Pina napunila mjesec dana priznala je kako nisu svi dani s bebom idilični i jednostavni ali su predivni.

 

 

- Prvih mjesec dana proletilo! Da je lako i jednostavno - nije, često se čini kao beskrajno dugi dan koji se stalno ponavlja, ali je zaista predivno do te mjere o kojoj nisam mogla ni sanjati. Znam da je svakome njegovo dijete savršeno, ali vjerujte mi na riječ Pina je najšavrsenija od svih! - napisala je na Instagramu.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije