Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se pratiteljima

Zoran Šprajc oduševljen popuštanjem epidemioloških mjera: 'Konačno sam na svom mjestu'

Foto: Instagram
1/5
09.09.2021.
u 17:24

- Konačno na svom mjestu. Prva cuga unutra. Predivno. Nigdje nikog, nigdje ne mrdam, na wc ne idem, pravi sam epidemiološki uzor. Naravno, dezificiijens uvijek uz mene- napisao je Šprajc.

Otvaranje unutarnjih dijelova kafića s oduševljenjem su dočekali brojni građani, a jedan od njih je i Zoran Šprajc. Urednik i voditelj RTL Direkta popio je svoje prvo piće u kafiću, a sve je ovjekovječio i fotografijom koju je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

- Konačno na svom mjestu. Prva cuga unutra. Predivno. Nigdje nikog, nigdje ne mrdam, na wc ne idem, pravi sam epidemiološki uzor. Naravno, dezinficijens uvijek uz mene- napisao je Šprajc. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Jučer se pak pohvalio fotografijom iz aviona na kojoj pozira uz Marijanu Batinić i Enisa Bešlagića. 

- Rtl-ovo izaslanstvo na povratku s teškog konferencijskog rada u Dubrovniku. Marijana je zadužena za vrata u slučaju nužde al nije rečeno velike ili male - napisao je Šprajc u opisu fotografije koja je prikupila više od 5400 lajkova, a komentatori nisu skrivali koliko ih je objava nasmijala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

"Imate Šemsu, neće biti straha", napisao je jedan komentator, a javio se i chef Mate Janković koji je napisao: "Teške su te konferencije".  Podsjetimo, zabavno-natjecateljska emisija ''Superpar'' ovaj tjedan krenula je s prikazivanjem treće sezone, a RTL je objavio i neke promjene. Enis Bešlagić ove godine neće biti jedini voditelj u kući u kojoj su kandidati smješteni. Naime, društvo će mu praviti voditelji i urednici informativne emisije RTL Direkt Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 8

ZB
Zoki-Bijela
17:32 09.09.2021.

Pacijent prvoga stupnja

Avatar Member berries
Member berries
17:35 09.09.2021.

Iz Srbije?

Avatar niwrad
niwrad
17:51 09.09.2021.

Oštromjeraški licemjer. Juda. Na početku je koristio razum. Onda su ga kupili pa je okrenuo ploču. Sad glumata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije