Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspored

Ovako izgleda prosječan dan u životu Trumpove miljenice Ivanke

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.09.2017.
u 10:20

Trumpova savjetnica i kći Ivanka ustaje svaki dan u 5.30 sati i prvo uzima telefon u ruke, zatim meditira, sprema djecu za školu i vrtić, doručkuje...

Ivanka Trump, najstarija kći američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegova desna ruka i savjetnica, ima gust dnevni raspored.

Poslovni i privatni raspored bio je zatrpan i dok je radila u očevu poslovnom carstvu, a sada ima i mnogo više obveza kao tatina savjetnica u Bijeloj kući. 

Kako izgleda njena dnevna rutina i na što potroši najviše vremena, opisala je prije dvije godine. Ivanka svako jutro ustaje u 5.30 sati i odmah uzima telefon u ruke kako bi provjerila e-mailove. Nakon toga 20 minuta meditira ili vježba, a katkada kombinira oboje. Slijedi tuširanje i šminkanje na koje troši maksimalno osam minuta.

Čitanje New York Posta, The Wall Street Journala odradi dok njezino troje djece ustaje iz kreveta. Oko sedam sati djecu oblači i priprema za školu i vrtić i nakon toga svi zajedno doručkuju. Na meniju su za doručak obično jogurt i voće ili zobena kaša. Ivanka uz doručak popije i veliku čašu limunade i popije šalicu kave.

1/16

Dok je obitelj živjela u New Yorku, Ivanka bi pješke otpratila kći Arabellu do škole i sa suprugom se uputila na posao. Između 8 i 12.30 h u tatinu poslovnom carstvu obavljala je sastanke s poslovnim partnerima i  suradnicima. Dok je radila u New Yorku, s kćeri je svaki dan ručala između 12.30 i 13.30 sati, a ta rutina promijenila se otkako je postala zaposlenica Bijele kuće. S posla se u New Yorku vraćala oko 5.30 sati i vrijeme do 19 sati provodila je u igri i učenju s djecom.

Nakon večere  u 20 sati uspavljuje djecu, a zatim je vrijeme rezervirano ili za druženje s prijateljima ili za poslovne večere. U 23 sata Ivana odlazi na počinak i zadnji put provjerava e-mailove jer voli otići na spavanja tek kada pročita i odgovori na sve e-mailove, kojih, kaže, dnevno dobije više od 200. 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
22:19 06.09.2017.

nema veze nebitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije