Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Božića

Ova gesta Harryja i Meghan konačno bi mogla dovesti do pomirenja s Williamom

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
26.12.2020.
u 08:00

Mediji u Velikoj Britaniji pišu kako je na pomolu pomirenje prinčeva koji jedva komuniciraju otkako se Harry sa suprugom i sinom preselio u Ameriku.

Mediji u Velikoj Britaniji pišu kako se ovog Božića nazire pomirenje između princa Williama i princa Harryja. Loši odnosi između braće nastupili su nakon što je Harry sa suprugom Meghan Markle bez prethodne najave obitelji početkom ove godine obznanio kako se njih dvoje povlače sa svojih kraljevskih dužnosti te se sele u Ameriku.

William mu je to jako zamjerio i braća navodno od tada ne komuniciraju previše, ali božićni pokloni koji su za Williamovu obitelj stigli od Harryja i Meghan prvi su znak da se odnosi popravljaju te je pomirenje na vidiku, pišu britanski mediji. Andrew Morton, biograf kraljevske obitelji izjavio je kako je čestitku za Williama i Kate napisala Meghan, a Harry svakako namjerava za Božić razgovarati s ocem i bratom. Princ Harry ovaj Božić će slaviti sa suprugom i sinom te punicom, dok njegov brat još nije odlučio kako će i gdje slaviti Božić.

Jedno je sigurno ove godine kraljevska obitelj neće se naći u Sandringhamu gdje su tradicionalno provodili svaki Božić. Tu odluku kraljica je donijela zbog situacije s pandemijom koronavirusa te će ona i princ Philip ove godine blagdane provesti u  u dvorcu Windsor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije