Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nova godina s Đurom"

Na RTL-u se za doček sprema pravi show! Iza svega stoji bivši HRT-ovac Robert Zuber

Foto: Luka Smuk
1/11
23.12.2020.
u 19:00

Popularni Đuro u svom će "dnevnom boravku" ugostiti brojne domaće zvijezde među kojima su Nina Badrić, Massimo, Rambo Amadeus i Hari Mata Hari kako bi zajedno dočekali Novu godinu uz glazbu i humor.

Pred nama je najluđa noć u godini koja će ovog puta biti poprilično drugačija. Zbog epidemiološke situacije i mjera koje su na snazi neće biti velikih slavlja. Otkazani su dočeci na glavnim gradskim trgovima, ali ove će godine po prvi puta prazni zjapiti i klubovi.Većina će novu 2021. dočekati iz udobnosti vlastitog naslonjača, a za dozu zabave ipak se sa svojim kolegama pobrinuo i bivši novinar i urednik te redatelj Robert Tomić Zuber, koji uz sarajevskog producenta Kenana Musića  te glazbenog urednika Zorana Kekića, stoji iza projekta "Nova godina s Đurom".

- Radi se o projektu ciljano rađenom s obzirom na kontekst pandemije, koja je, među ostalim, zaustavila i dočeke Nove godine bilo koje vrste, bilo da se radi o dočecima na gradskim trgovima uz koncerte glazbenih zvijezda, ili da se radi o organiziranim dočecima u klubovima, ugostiteljskim objektima, odnosno u privatnoj organizaciji. U tu svrhu osmislili smo glazbeno-komičarski show u trajanju od tri sata, koncipiran kao okupljanje u "dnevnom boravku" u zagrebačkoj Tvornici po epidemiološkim pravilima kod komičara Branka Đurića Đure, koji sa svojom Bombay štampom, kao i svi ostali glazbenici ili glumci, zbog pandemije nema nikakav angažman za Novu godinu - otkriva Zuber.

Foto: Luka Smuk

Popularni Đuro tako će u svom "dnevnom boravku" ugostiti brojne domaće zvijezde među kojima su Nina Badrić, Massimo, Rambo Amadeus i Hari Mata Hari kako bi zajedno dočekali Novu godinu uz glazbu i humor. - Mislim da ćemo ovime publici  u cijeloj regiji ipak omogućiti neki oblik dočeka Nove godine u vremenu "novog normalnog" - istaknuo je Zuber.

- Želja nam je bila u ovom "novom normalnom" sačuvati dašak pravog normalnog, za tu najluđu noć. Nismo htjeli raditi ništa pretenciozno, već s humorom i glazbom ne dočekati 2021., već 2020. ispratiti zauvijek, da nam se nikad ne ponovi!", poručuje Branko Đurić Đuro. U dobrim željama i ustrajanju na pozitivnome, Đuri se pridružuje i Massimo:

"Energija ljudi koji ovu emisiju rade i želja da uspiju, jednostavno je bila prejaka da ne bi uspjeli. Kad vidim kolege, ovaj sjajan band, znam da će dobra energija biti prenijeta gledateljima, za koje ovo i radimo. Važna je energija tog velikog kruga malih ljudi, u teškim vremenima kada se moramo čuvati, kako sami sebe, tako i jedni druge. Kada jest teško, ali možemo pokazati da ipak možemo!" – poruka je Massima.

Hari Varešanović, frontmen benda Hari Mata Hari, kazao je da voli sudjelovati u projektima koji su izazov. A ovo je, za njega, bio sjajan izazov: "Mislim da smo publici za tu noć dali najviše što smo mogli, sebe u potpunosti.”

Zvijezda showa „Nova godina s Đurom“ je i dama Nina Badrić koja se osvrnula i na trenutnu situaciju nemogućnosti održavanja muzičkih nastupa: "Imala sam tremu, dok band nije zasvirao. Kako i ne bi, toliko je vremena prošlo od kada smo zadnji put ovako svirali, i moram reći da svi osjećamo zahvalnost za ovu mogućnost u teškim danima. Da imamo priliku gledateljima poručiti na način kako najbolje znamo - glazbom - da smo tu i za njih, našu publiku."

A koliko ovakvi pozitivni projekti ujedinjuju ljude i u situacijama kada smo odvojeni, kada smo odgovorni, kada se pazimo i čuvamo, dobro je opisao Rambo Amadeus koji u emisiji uz sjajnu produkcijsku izvedbu sudjeluje online: "Ova korona nam je pokazala da imamo i alate koje možemo koristiti, da ne budemo u potpunosti odvojeni. Eto, elektronski iz dva različita grada, i razgovaramo, i sviramo. Možemo i trebamo. Ovo je sjajna prilika bila za to!”, kazao je Rambo.

Novogodišnji show “Nova godina s Đurom” scenaristički potpisuje Feđa Isović, autor jednih od najgledanijih humorističkih serija regije. Producenti emisije su Kenan Musić i Robert Tomić Zuber, a redatelj emisije je Teo Bekavac. Glazbeni urednik je Zoran Kekić, scenografiju potpisuje Silvia Jonjić, a izvršni producent Ajdin Mujezin. 

Foto: Luka Smuk

“Ovo nije klasični novogodišnji show. Bit će tu elemenata koji se u regiji prvi put pojavljuju u jednom ovakvom formatu. Uspostavljamo jedne nove standarde i sve to u jako teškim uvjetima zbog trenutne situacije s virusom korone, ali svidjet će vam se. Ovo je značajna regionalna produkcija i drago mi je da je United Media dio toga.” - izjavio je Kenan Musić, producent emisije.

Show “Nova godina s Đurom” emitirat će se 31. prosinca 2020. na RTL televiziji, kao i na platformama R+ i produkcijske kuće CINEA koji su ujedno i producenti projekta. Koproducenti emisije su NOVA BH, United Media i NOVA S.

Komentara 11

LU
Lukeruk
19:45 23.12.2020.

To bu jača zabava i humor, bosanske jugoseljačine za tifusarske debile

JM
ja-ma
20:34 23.12.2020.

Neću gledati Yutel.Strašno!!!!

Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:26 23.12.2020.

Jugoselkačine padaju u trans

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije