Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li spremni?

Otkrivamo što će vas ove jeseni prikovati ispred malih ekrana!

Foto: HRT/RTL/Igor Kralj/Sandra Šimunović/PIXSELL
05.09.2019.
u 07:00

Na programu Doma TV-a vraćaju se brojne popularne serije, a vidjet ćemo i nove epizode Navy CIS-a.

Domaće televizije s nacionalnom koncesijom od idućeg tjedna počinju s jesenskim shemama, u kojima će, po dobrom starom običaju, biti za svakog ponešto.

Povratak ‘Milijunaša’

Uz intenzivne pripreme Informativnog medijskog servisa HRT-a (IMS-a, koji od proljeća dobiva i novi moderni Studio 12!) za projekt praćenja predsjedanja Hrvatske EU, kao i projekta Rijeka EPK 2020., najveći naglasak u jesenskoj shemi stavljen je na nove sezone i nove projekte Zabavnog programa – od nove sezone (povratničkog) kviza “Tko želi biti milijunaš” s voditeljem-povratnikom Tarikom Filipovićem (koji kreće 19. rujna, četvrtkom u 20.05 sati na HTV1) - do posve novih projekata te redakcije, poput novog kviza “Solo”, 10-minutne emisije slične “Upitniku” i kulinarskog showa “Kuhan i pečen” koji kreću u listopadu na HTV2 i ići će tri puta tjedno.

Tu su i novi kasnovečernji talk-show “5.com s Danielom” petkom u 21.40 sati na HTV1, kao i nova sezona “Voicea”, koji pak kreće 7. prosinca u elitnom terminu, subotom u 20.05 sati na HTV1. Valja naglasiti i to da je programsko vodstvo HTV-a ove sezone posebnu pozornost posvetilo ekspanziji odličnih sadržaja na Drugom programu na kojem će se u sezoni jesen-zima 2019./2020. emitirati birani i premijerni domaći i svjetski naslovi, vrhunski sportski program, kulinarski i zabavni showovi. Najavili su cijelu nisku vrhunskih popularnih kostimiranih stranih serija, koje počinju već i dan prije nove sheme, u nedjelju 15. rujna u 21.40 sati na HTV2 – hrvatskom premijerom nadaleko hvaljenje serije “Medici – gospodari Firenze”, a već dan poslije, u ponedjeljak 16. rujna kreće i BBC-jeva visokobudžetna serija “McMafia”.

Tu su i brojne domaće serije, poput nove sezone Knjazovih “Najvećih svjetskih fešti”, “Cuba si, Cuba No” Gorana Milića te Vrdoljakove serije “General” koja kreće u prosincu.

Jesenska shema Nove TV počinje danas novom sezonom “Provjerenog”, koje donosi šokantnu priču bivšem boksaču i saborskom zastupniku Damiru Škari koji je optužen za silovanje. Najpopularniji talent-show na svijetu Supertalent vraća se u rujnu u sedmoj sezoni, nakon što su ljetos održane audicije na kojima je žiri pogledao više od 400 točaka. Omiljeni likovi popularne serije “Na granici” vraćaju se s novim nastavcima od 10.rujna, a gledat ćemo i novu dramsku seriju “Drugo ime ljubavi”.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju gledat ćemo i ove jeseni na Novoj TV. Svjetske doprvake iz Rusije već u petak 6. rujna u 20.45 sati očekuje novi kvalifikacijski ispit u gostujućem susretu u Trnavi u kojem će snage odmjeriti s reprezentacijom Slovačke. Nakon toga izabranici Zlatka Dalića putuju u Baku gdje će u ponedjeljak 9. rujna u 18.00 sati igrati protiv reprezentacije Azerbajdžana. Također, gledatelji će ove jeseni moći pratiti i utakmice vatrenih 10. listopada s Mađarskom, 13. listopada s Walesom, 16. studenog uzvratnu utakmicu protiv Slovačke te prijateljsku utakmicu 19. studenog s reprezentacijom Gruzije. Pratit ćemo i najatraktivnije UFC borbe. Na programu Doma TV-a vraćaju se brojne popularne serije, a vidjet ćemo i nove epizode Navy CIS-a.

Brojne filmske premijere

Novi pokušaji zavođenja i žestoka borba za idealnog muškarca u novoj sezoni „Gospodina Savršenog“, potraga za srodnom dušom koja ovoga puta prvi put vodi farmere iz svih dijelova svijeta u novu TV avanturu u međunarodnoj sezoni realityja “Ljubav je na selu”, nova sezona natjecateljskog showa “Život na vagi”, o upornim i hrabrim ljudima koji su odlučili promijeniti svoje živote te nova sezona etabliranog i popularnog kulinarskog RTL-ova brand showa “Tri, dva, jedan – kuhaj”, ispunit će ovu jesen na glavnom kanalu RTL-a romantikom i zabavom te gledateljima pružiti iznenađenja i uzbuđenja u novim izdanjima ovih omiljenih, provjerenih i prepoznatljivih uspješnica. 

Brojne filmske TV premijere i dalje će privlačiti filmoljupce, a prvi na rasporedu je film “Taxi Blues”, srpska komedija s Andrijom Miloševićem.

Nakon njega gledat ćemo i premijeru Disneyeva filma „Ruka od milijun dolara“

Komentara 4

DO
dopizdilomi
08:18 05.09.2019.

Tko? Tarik sa kiselim osmjehom i pozom kao da mu je netko metlu nabio.

VI
Violeta098
09:25 05.09.2019.

Ništa me neće prikovati uz tv jer ga 6g uopće ne gledam

KO
komentator222
08:31 05.09.2019.

što se to podrazumijeva pod vrhunski sportski program na hrt2 ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije