Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav u dijaspori

Otišli iz Hrvatske, a sada se u nju vraćaju zbog prave ljubavi i novog showa

Foto: RTL
01.09.2019.
u 09:30

Farmeri iz cijelog svijeta rodom iz hrvatske u novoj sezoni RTL-ovog showa traže srodnu dušu

Bez ikakve sumnje, “Ljubav je na selu” naša je najdugovječnija dokumentarna sapunica koja u 11. sezoni donosi jedno novo, posebno izdanje. Ove jeseni na RTL-u u potragu za ljubavlju kreće petero Hrvata iz dijaspore, a kao i prijašnjih sezona, u toj potrazi pomaže im voditeljica Marijana Batinić.

Tijekom ovih jedanaest sezona ekipa showa “Ljubav je na selu” bila je u više od stotinu mjesta u Hrvatskoj, a ove godine prvi put posjetila je tri druga kontinenta – Australiju te Sjevernu i Južnu Ameriku. Naša inačica tog poznatog realityja druga je u svijetu, nakon Njemačke, koja farmere traži i u inozemstvu. Marijana će farmere iz Australije, Kanade, Čilea, Ekvadora i Njemačke dočekati u Hrvatskoj i krenuti u potragu za njihovom ljubavnom srećom. Veliki put prevalit će naši farmeri zbog ljubavi, ali popriličnu kilometražu tijekom snimanja napravila je i Marijana, a postavila je i jedan rekord. U jednom danu snimanja Marijana je prešla rekordnih 1600 kilometara! Iz Zagreba u Vrgorac pa u Makarsku. Zatim na Brač iz kojeg je došla u Split i nastavila put u Posedarje, te zatim u Gračac, da bi se ponovno vratila u Posedarje.

Ekipa emisije “Ljubav je na selu” proteklih je mjeseci prošla čak tri kontinenta, a čak je 44 puta morala podešavati kazaljke na satu, prolazeći kroz različite vremenske zone. Četiri farmera i jedna farmerica hrvatskih korijena odlučili su ljubav potražiti u domovini.

Darinka Ljubica Goravica ima 52 godine i dolazi iz Čilea, a rodom je iz Dubrovnika u kojem je živjela sve do poslije Domovinskog rata. U Iquiqueu sada ima turističku agenciju, a kada nije u agenciji vrijeme provodi na svojoj farmi gdje uzgaja mango, avokado i limune. Darinka je udovica i majka dvoje djece.

Domino Santro rođeni je Zagrepčanin koji se odlučio skrasiti u Berlinu. Taj svjetski putnik odabrao je u Berlinu minimalistički život u kući u kojoj nema vode, a veliki dio namirnica taj 61-godišnjak uzgaja sam. Trešnje, šljive, breskve, jagode samo su dio voća(ka) koje Domino uzgaja, a osim što je vješt u poljoprivredi, Domino je talentiran i za glazbu. Svira četiri instrumenta i pjeva u zboru, a vjerujemo da je te glazbene vještine koristio i u osvajanju žena. Na ljubavnom polju se prilično istaknuo. Iza njega su četiri braka u kojima je dobio devetero djece i sada je opet u potrazi za srodnom dušom.
Jack Vukoja iz Australije s istim se motivom prijavio u RTL-ov show.

– Moji roditelji i ja došli smo čamcem u Australiju, ja sam bio beba, star šest mjeseci, i tako sam ostao ovdje – rekao je za RTL Jack koji živi u gradu Wallanu. Priznaje da ga nostalgija često uhvati i sebe opisuje kao dobru i zabavnu osobu, a prijatelji ga opisuju kao “pravog Hrvata”. Iz prošlog braka ima dvoje djece, Martina i Miru, a otkrio je i kakvu djevojku priželjkuje upoznati. Traži tolerantnu i pouzdanu partnericu, ne mora biti pretjerano mlada, ali važno mu je, kaže, da bude zgodna i ima lijep osmijeh.

Daniel Granja rođen je u Guayaquilu i živi na farmi u srcu džungle, pet minuta od plaže, a na svojoj farmi brine se o pčelama, konjima, patkama i ovcama. Taj 25-godišnjak je sportski tip i redovito vježba u teretani, surfa i trenira džiju-džicu. Nikada nije bio u našoj zemlji i priznaje da bi se volio skrasiti u Hrvatskoj. Dosad je bio u dvije ozbiljne veze, a u ovaj show prijavio se jer želi upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna, pomalo konzervativnu i uz koju će se osjećati sigurno – otkrio je Daniel za RTL.

Srećko Ponjavic Kanađanin je treće generacije koji je u Kanadi završio dva fakulteta; prvostupnik je znanosti i poljoprivrede, kao i menadžmenta i financija. Za razliku od Daniela, 33-godišnji Srećko svake godine dolazi u Hrvatsku, a od partnerice koju će potražiti u Hrvatskoj očekuje da bude inteligentna, pozitivna, dobrog srca i da dobro izgleda, piše RTL. Radi na farmi sa svojim ocem te na 130 hektara uzgajaju pšenicu i šećernu trsku, a bave se i stočarstvom. Obitelj mu je jako važna i on je najstariji od četvero djece. Njegova obitelj prošla je kroz teška razdoblja, a najgore je bilo kada mu je četverogodišnji brat tragično preminuo nakon pada na farmi.

– Izgubio sam brata kada sam imao osam godina, mojoj je sestri dijagnosticiran autizam pa sam morao što više pomagati obitelji u tim teškim trenucima zajedno sa svojom sestrom Martinom – ispričao je za RTL Srećko.Tko su djevojke koje su ovim farmerima poslale pisma i hoće li se roditi neke nove ljubavi u showu saznat ćemo uskoro.

Pogledajte i što nam je otkrio Ljubo iz showa 'Ljubav je na selu'.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
mmaraci4
09:58 01.09.2019.

Vratili se oni zbog mrske kune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije