Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PERISTILU

Opušteni Beroš uživao s elegantnom suprugom na otvaranju Splitskog ljeta

Svečano otvorenje 66. Splitskog ljeta
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/13
15.07.2020.
u 08:36

Jasminka je Vilija Beroša upoznala nekoliko godina nakon razvoda od prvog supruga s kojim ima kći Lanu. Njihov prvi susret u Vinogradskoj bolnici, gdje je Beroš radio, nastavio se na kavi i već tada je zaiskrilo među njima.

Ministar zdravstva Ivan Beroš sinoć je napravio pauzu od brojnih obaveza i uživao u otvaranju Splitskog ljeta u pratnji supruge Jasminke. Uz njega su otvaranju nazočili gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom, Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, minsitrica kulture Nina Obuljen Koržinek, te posebni izaslanik predsjednika Zdravko Zima. 

Program 66. Splitskog ljeta je, razumljivo, zbog situacije s pandemijom koronavirusa reduciran, međutim kvaliteta nipošto neće izostati. Tradicionalno je počeo na Peristilu premijerom velike i zahtjevne Verdijeve opere “Lombardijci”, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. 

Svečano otvorenje 66. Splitskog ljeta
1/3

Jasminka je Vilija Beroša upoznala nekoliko godina nakon razvoda od prvog supruga s kojim ima kći Lanu. Njihov prvi susret u Vinogradskoj bolnici, gdje je Beroš radio, nastavio se na kavi i već tada je zaiskrilo među njima.  

- Osvojio me svojom nježnošću i neposrednošću. I tada je, kao i danas, bio jako pažljiv, često me šarmirao nekim lijepim cvijetom. Svidjelo mi se što je organiziran, uvijek je obraćao pažnju na detalje. Mogu reći da je vrlo pouzdana osoba, na koju se čovjek uvijek može osloniti, opisala je za Gloriju Jasminka Beroš čime ju je osvojio suprug s kojima ima dvoje djece, 19-godišnju kći Lauru i 17-godišnjeg sina Adriana. Za svog supruga veli da je tip osobe koja voli provoditi vrijeme kod kuće i čitati medicinsku literaturu, a voli odigrati i partiju šaha i prošetati se s obitelji Jarunom. 

Inače, Jasminka Beroš radi kao odgojitelljica u jednom zagrebačkom vrtiću, a više je puta kazala kako je suprugu velika podška. 

- Mi jesmo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće, ali podrška smo mu i slušamo naputke Stožera - kazala je u travnju za RTL Danas. 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Antiprotiv
10:34 15.07.2020.

Lako je on opušten i elegantan, sve to mi plaćamo....njega niti korona neće koliko je dobar

BR
Brandfackel2
08:41 15.07.2020.

Drugi suprug, treća žena, prva kćer iz drugog braka, drugi sin iz prvog braka.... Meksičke sapunice su "mila majka" za ove pseudokršćane iz HDZ-a...

IN
incognito
20:53 15.07.2020.

On je bolestan, a to niti ne zna. Žalim ga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije