Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjava je šokirala sve

Manekenka je izjavila kako želi da joj sin umre prije nje, a sada je on na intenzivnoj

Foto: Instagram
1/7
15.07.2020.
u 07:00

Katie Price objavila je kako je njezin 18-godišnji sin drugi put u dva tjedna završio u bolnici.

Bivši britanski model Katie Price prolazi kroz težak period jer je njezin 18-godišnji sin Harvey drugi put u dva tjedna završio u bolnici i sada se nalazi na odjelu intenzivne njege.

- Mogu potvrditi da je Harvey na intenzivnoj njezi i u najboljim je rukama liječnika i želim zahvaliti službama hitne pomoći i bolničkom osoblju na brzoj reakciji i što su ga stabilizirali - izjavila je 42-godišnja Katie. Harvey je prije dva tjedna završio u bolnici zbog upale pluća i situacija se zakomplicirala krajem prošlog tjedna kada je dobio visoku temperaturu i hitno je prebačen u bolnicu zbog opasnosti od zatajivanja organa. Kada je prvi put završio u bolnici liječnici su Katie upozorili kako Harvey mora smršaviti jer bi mogao imati ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Foto: Instagram screenshot

Harvey ima rijetki genetski poremećaj - sindrom Prader Willi, dijagnosticiran mu je autizam i slijep je te je prije desetak dana Katie sve šokirala izjavom kako bi voljela da njezin sin umre prije nje. Objasnila je kako njezin sin ne bi mogao opstati bez nje jer zna da bi mu bilo teško i zato je to izjavila. Znam da je to grozno za reći ali voljela bih da Harvey ode prije mene jer bez mene on bi bio izgubljen i bio bi slomljen i ne bi se mogao nositi s tim. Moja druga djeca bi se snašla, ali za Harveya bi to bila užasna situacija - rekla je Katie.

VIDEO Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

 

Ključne riječi

Komentara 3

RD
robert.dujmovic73
08:18 15.07.2020.

Potpuno razumljivo! Problem je da mnogi žele shvatiti na berzobrazan način tj da na pucaju lošu savjest dotičnoj.

DU
Deleted user
08:35 15.07.2020.

Sasvim normalan komentar majke koja ima tako bolesno dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije