Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Opet ubrzava puls pratiteljima! Nives objavila novu fotku, pažnju ukrala bujna stražnjica

Foto: instagram
1/11
27.02.2021.
u 20:00

- Imate li i vi prijateljicu koja se NIKAD ne sređuje, samo nabaci prvo što joj padne pod ruku? - pitala je Nives  svoje pratitelje ispod fotke.

Nives Celzijus(39) ponovno ubrzavaju puls pratiteljima na Instagramu. Objavila je fotku na kojoj je u trenirci i cipelama s visokom petom. Ovo nije neuobičajeno izdanje za Celzijus koja često vježba, no ovaj put je njezina poza privukla mnogo pažnje jer se spustila u čučanj i izbacila bujnu stražnjicu. 

- Imate li i vi prijateljicu koja se NIKAD ne sređuje, samo nabaci prvo što joj padne pod ruku? - pitala je Nives  svoje pratitelje ispod fotke.

Foto: reuters

Pjevačica i spisateljica prije par dana je odlučila ponovno zagolicati maštu pratitelja fotkama na kojima izgleda stvarno odlično. Nives je ovaj put na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pored drvenog stakla. Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki.

- Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu - samo su neki od komentara. 
Nives je nedavno odlučila otići u Rovinj,  tamo se skinula u kupaći kostim i pozirala na plaži.  "Ako ste se pitali što ima u Rovinju", napisala je uz fotografiju, a komentari su se samo počeli nizati. U samo nekoliko sati skupila je više od 13.000 lajkova.  Podsjetimo, prije nekoliko tjedana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža. – A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives... – napisala je Nives uz novu fotografiju. Nives je pravo prezime Zeljković, a Celzijus već dugo koristi kao umjetničko prezime i pod tim prezimenom napisala je i knjigu "Gola istina" i okušala se kao pjevačica i glumica.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
22:14 27.02.2021.

E moja Nives, da ti imaš nekog ko bi ti ga redovito onak ...., kužiš, ne bi ti trebalo svaki dan po medijima prkositi onom organu koji ti, očito je, nedostaje. Ili nemaš lovu za nove baterije? Zaradi.

MA
Makabej
09:44 28.02.2021.

u neka normalna vremena to bi se reklo, guzicetina ko u krave.... kakva bujna.... oplakah....

BR
bradpitt
00:03 28.02.2021.

daj jednom ct glave da vidimo dal imas mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije