Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon operacije

Opet u akciji: Ovaj video Micka Jaggera pregledan je čak 12 mil. puta

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.05.2019.
u 15:34

Jagger je objavio na Twitteru video na kojemu se vidi da uvježbava nastup za turneju i u prva 24 sata pregledalo ga je 10 milijuna ljudi, kazala je glasnogovornica Twittera.

Nakon što je zbog operativnog zahvata na srcu Micka Jaggera odgođena turneja "No Filter tour" Rolling Stones je ponovno u akciji i najavio je nove datume koncerata a Jagger je na Twitteru objavio i video.

Turneja je odgođena za oko dva mjeseca nakon što je u travnju Jagger (75) podvrgnut operativnom zahvatu, navodno zamjene srčanog zaliska.

Jagger je objavio na Twitteru video na kojemu se vidi da uvježbava nastup za turneju i u prva 24 sata pregledalo ga je 12 milijuna ljudi, kazala je glasnogovornica Twittera.

Prvi će se koncerti održati 21. i 25. lipnja u Soldier Fieldu u Chicagu a zadnji koncert u sjevernoameričkoj dionici turneje planiran je za 31. kolovoza u Miamiju.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
17:36 17.05.2019.

Osušio se kao tabinja.

MA
Matrix5
22:55 17.05.2019.

Legende stonsy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije