Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi 68. rođendan

Opet je dokazala da je s razlogom najseksi baka Balkana

Foto: Instagram
1/7
17.08.2018.
u 14:24

Pjevačica Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i oduševila sve.

Neda Ukraden jučer je s obitelji proslavila svoj 68. rođendan, a danas je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu u kojoj je  pokazala zanosnu i zavidnu liniju.

– Šampioni, otvorite šampanjac nek' boli dušmane! Sretna sam sa svojim godinama, porodicom, publikom! A za izgled – fotoshop by dragi Bog! – napisala je pjevačica i još jednom potvrdila da s razlogom nosi titulu najseksi bake Balkana.

 

 

 

Nedi nije potreban photoshop jer svoju liniju i u sedmom desetljeću života održava trbušnjacima i sklekovima i to radi svakodnevno. Za njen mladolik izgled, često ističe, zaslužni su njeni unuci u čijem društvu se uvijek osjeća mlađe. 

– Spremna sam za plažu, nosit ću i bikinije. Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti – rekla je pjevačica na početku ljeta, pišu 24 sata.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 29

GR
grodar
14:31 17.08.2018.

odvratna stara babetina

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:55 17.08.2018.

Balkannovinari, ostavite babu na miru i ne lupajte komplimente koje vrijedjaju zdrav razum.

SE
serđo12
18:14 17.08.2018.

Dobra kokica za opalit,ali ne znam kako radi podmazivanje tog broja šasije!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije