Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par?

On ima 25 godina i voli starije žene, a sada je šarmirao ovu 48-godišnju damu

Foto: Instagram
1/5
22.01.2019.
u 11:36

Pjevač Liam Payne i bivša manekenka Naomi Campbell dijele si komplimente na društvenim mrežama i pobudili su sumnju da su u vezi

Zbog komplimenata koje jedno drugome dijele na Instagramu obožavatelji Naomi Campbell i Liama Paynea posumnjali su kako su poznata bivša manekenka i glazbenik u vezi.

Njihova prepiska počela je nedavno kada je 48-godišnja Naomi objavila fotografiju s novom frizurom, a 25-godišnji Liam joj je ostavio ovaj komentar: Savršenstvo u jednoj osobi. Uz to joj je ostavio i poljubac. Ubrzo mu je Naomi uzvratila istom mjerom kada je on objavio svoju seksi fotku.

 

 

– Prekrasna duša – napisala mu je Naomi, a on joj je odgovorio poljupcem. Liam, inače bivši član benda One Direction, voli starije dame i do prošlog ljeta bio je u vezi s deset godina starijom Cheryl Cole s kojom je dobio sina Beara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raise the bar and reach 🙌🏼

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

 

S pjevačicom Cole bio je u vezi tri godine, a  nesuglasice među parom pojavile su se nedugo prije rođenja njihova sina.

Uzrok većine njihovih svađa bio je taj što je Cheryl htjela miran obiteljski život, a 25-godišnji pjevač još uvijek je željan zabave i slobodno vrijeme najčešće je provodio tulumareći s prijateljima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije