Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 15 godina

Omiljena voditeljica ovu frizuru iz prošlosti sigurno više neće ponoviti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
12.06.2020.
u 20:25

Barbara Kolar često je mijenjala svoj imidž otkako se 1996. godine pojavila na malim ekranima.

Barbara Kolar već je godinama omiljeno voditeljsko lice HRT-a i omiljeni radijski glas Antene Zagreb. Ova nesuđena veterinarka svoju je karijeru pred tv kamerama počela još 1996. godine i od tada do danas njezin modni stil i imidž doživjeli su brojne promjene, a Barbara sada u 51. godini izgleda bolje nego ikada.

S frizurama se često igrala, pa je se tako sjećamo i sa skroz kratkom kosom, a bila je i brineta. Tijekom ovih gotovo 25 godina na malim ekranima Barbara je vodila borbu s kilogramima i imala je faze kada je bila deblja i kada je bila mršavija, a sada kaže da kod nje pali samo flaster dijeta. Tako je došla do konfekcijskog broja 36/38 i do ove linije je prije svega došla izbacivanjem ugljikohidrata i dugim šetnjama sa svojim psom. Osim što je izbacila ugljikohidrate, priznaje da općenito nije ljubitelj brze prehrane, a ovisna je o Coca Coli Zero, koju pije barem čašu na dan.

02.10.2005., Zagreb - Televizijska voditeljica na HTV-u Barbara Kolar. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
- Moje tijelo spremno je ''pohraniti'' sve što pojedem, a kako to nije puno ni u fazama kad mene ima puno, onda je jasno da su bilo kakvi rezultati vidljivi tek nakon duljeg ozbiljnijeg odricanja. Konkretno, jedem minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a od 1. siječnja 2018. nisam pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša. Iskreno, mislim da bi na mome mjestu većina ljudi već bila kost i koža, a ja nikako da dođem na željenu težinu. Srećom sam tvrdoglava - rekla je Barbara prošle godine u intervju za Story. Mi smo iz arhive izvukli fotografiju snimljenu prije 15 godina kada je Barbara bila plavuša kao i sada ali frizuru koju je tada imala danas sigurno ne bi nosila.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije