Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMILY U PARIZU

Objavljeni prvi kadrovi nove sezone Netflixove serije koja je oborila rekorde gledanosti

Emily u Parizu
Foto: Netflix
1/7
28.09.2021.
u 07:00

Podsjetimo,  na kraju prve sezone emisije, Emily je uspjela ostati u francuskoj prijestolnici na veliko oduševljenje njezinih kolega, uključujući i zgodnog chefa Gabriela, kojeg glumi Lucas Bravo. Također je dobila i posao marketing specijalistice na društvenim mrežama kod Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu)

Netflix je prije tri dana izbacio prvi najavni teaser svoje uspješnice "Emily u Parizu", serije oko koje su se lani loila koplja. Dok su neki bili oduševljeni serijom, pogotovo njenim vizualnim dijelom, bilo je i dosta hejtera, kojima su smetali stereotipi o Parizu i Francuzima. Druga sezona izlazi 22. prosinca, a kako je objavio Entertainment Weekly, druga sezona uključivat će i Emilynu (Lilly Collins) ljubavnu dramu s Gabrielom, ali i upoznavanje s novim, intrigantnim kolegom, useljenikom, na satu francuskog.

Podsjetimo,  na kraju prve sezone emisije, Emily je uspjela ostati u francuskoj prijestolnici na veliko oduševljenje njezinih kolega, uključujući i zgodnog chefa Gabriela, kojeg glumi Lucas Bravo. Također je dobila i posao marketing specijalistice na društvenim mrežama kod Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). 

- Bit će puno više intriga na poslu, i u odnosima općenito. Sve više se udubljuje u učenje francuskog i zaista se bori s jezikom na poseban način, I zbilja se trudi. Druga sezona otvara neke zanimljive i iznenađujuće odnose - kazao je tvorac serije Darren Star za People.

Inače, prvu sezonu je gledalo preko 58 milijuna kućanstava u prvih 28 dana. Te brojke dokazuju da je ovo Netflixova najgledanija komedija 2020. godine, pa nije ni čudno da su odlučili nastaviti produkciju, što za ovaj streaming servis nije baš često i mnogo projekata ne dobije tu priliku.

- Kao glumica, umjetnica i kreativna osoba, smatram da je najznačajnije na svijetu spojiti se s ljudima kroz umjetnost - kazala je 32-godišnja Collins i nastavila: - Prava je  čast raditi na projektu koji je ljudima pomogao prebroditi teška vremena kada su svi tražili neki razlog da se barem malo nasmiju.  - Igranje Emily nije me naučilo samo o meni nego i o svijetu oko mene i presretna sam što sam opet u Parizu i snimam drugu sezonu kako bih proširila životne lekcije i kroz Emily naučila još više o ovom gradu i sebi -zaključila je.  I

ako kritičari nisu baš bili blagonakloni prema Emily, publika ju je brzo zavoljela, te su danima nakon prve sezone na društvenim mrežama raspravljali o događajima ili modi iz serije. Činilo se da je cijeli svijet bio povezan zbog uratka kojeg su mnogi prozvali prejednostavnim i površnim. 

Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije