Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi holivudski par?

Angelina Jolie i The Weeknd ponovno su pokrenuli glasine o romansi nakon romantične večere u Los Angelesu

Foto: Kolaž/Pixsell
1/5
27.09.2021.
u 18:17

Holivudska glumica Angelina Jolie (46) snimljena je u Los Angelesu u društvu glazbenika  The Weeknda (31). Prije nekoliko mjeseci počele su prve glasine o njihovoj romansi koju nikada nisu potvrdili, a sada su nakon večere u jednom restoranu u Santa Monici nakon čega su otišli u njegovu luksuznu vilu na Bel- Airu.

Holivudska glumica Angelina Jolie (46) snimljena je u Los Angelesu u društvu glazbenika  The Weeknda (31). Prije nekoliko mjeseci počele su prve glasine o njihovoj romansi koju nikada nisu potvrdili, a sada su nakon večere u jednom restoranu u Santa Monici nakon čega su otišli u njegovu luksuznu vilu na Bel- Airu.

Angelina i The Weekend u zadnje vrijeme druže se sve češće, a iako su u restoran stigli odvojeno i tamo su se zadržali nešto više od dva sata, napustili su ga zajedno te su se automobilom uputili do njegove vile na Bel- Airu gdje su ih ulovili fotografi i obožavatelji.

Pjevač i glumica prvi su puta viđeni zajedno u lipnju ove godine, a njihova navodna romansa iznenadila je mnoge s obzirom na to da se nije znalo da ih povezuje prijateljstvo. Zanimljivo je da je njegova bivša djevojka, Selena Gomez (29) još 2016. godine bila povezivana s Angelininim bivšim suprugom Bradom Pittom (57) dok su još bili u braku, a The Weeknd je glumicu spomenuo u jednoj o svojih pjesama u kojoj ju je usporedio sa Selenom.

Prije nego što je počela izlaziti s  The Weekndom, Angelinu su povezivali s njezinim bivšim suprugom Leejem Mullerom nakon što je nekoliko puta viđena kako dolazi u njegov stan, a glumica još vodi brakorazvodnu paricu s Bradom.

Sudska bitka bivših supružnika traje još od 2016. godine, a sudeći po trenutnom razvoju događaja neće biti tako skoro okončana.

Angelina je sada na račun bivšeg supruga iznijela nove optužbe, a sve kao odgovor na zahtjev odvjetnika Brada Pitta koji je od suda zatražio da se poništi odluka o razrješenju suca koji nadzire njihovu parnicu, a borba se vodi i oko podjele njihove imovine, naročito njihovog imanja Château Miraval, kojeg su kupili kada su još bili u sretnom braku, a glumica je nedavno otkrila i koji je događaj bio ključan za razvod od glumca.

- Nisam osoba koja lako donosi odluke. Trebalo mi je puno snage da se odvojim od svoje djece- ispričala je Angelina koja je papire za razvod predala pet dana nakon što je Brad pod utjecajem alkohola nasrnuo na njihovog sina Maddoxa (20).

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije