Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neautorizirana biografija

Objavljene su poruke koje je neposredno prije smrti slavni chef poslao bivšoj supruzi

Anthony Bourdain
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/5
29.09.2022.
u 21:52

Usamljen sam i živim u stalnoj neizvjesnosti - napisao je Bourdain svojoj bivšoj supruzi Ottaviji Busia-Bourdain, s kojom je ostao blizak prijatelj čak i nakon njihovog razvoda.

Novinar Charles Leerhsen napisao je neautoriziranu biografiju slavnog chefa Anthonyja Bourdaina koja će biti objavljena 11. listopada, a neki dijelovi knjige su objavljeni u The New York Timesu te su objavljeni ulomci u kojima se nalaze tekstualne poruke slavnog kuhara iz dana koji su prethodili njegovoj smrti 2018. godine.

U njima se otkriva Bourdainova tjeskoba zbog karijere, propalog braka i problematične romantične veze s glumicom Asiom Argento. - Mrzim svoje obožavatelje. Mrzim biti slavan. Mrzim svoj posao. Usamljen sam i živim u stalnoj neizvjesnosti - napisao je Bourdain svojoj bivšoj supruzi Ottaviji Busia-Bourdain, s kojom je ostao blizak prijatelj čak i nakon njihovog razvoda 2016. godine. Kako Times piše, knjiga je već izazvala kritike obitelji gospodina Bourdaina, bivših suradnika i najbližih prijatelja, a njegov brat Christopher Bourdain poslao je izdavaču knjige Simon & Schuster dva e-maila u kolovozu nazivajući knjigu "uvredljivom i klevetničkom fikcijom". Izdavač je odgovorio kako se ne slaže da materijal u knjizi sadrži klevetničke informacije i neće odustati od objave.

U knjizi je Leerhsen posveti dosta prostora i ljubavnoj vezi slavnog chefa i glumice Argento. Iz poruka koje su objavljene u knjizi daje se naslutiti kako im je odnos bio turbulentan i Argento mu je zamjerala što je posesivan. - Dobro sam. Nisam ljubomoran što si bila s drugim muškarcem. Ja te ne posjedujem. Ti si slobodna. Kao što sam rekao. Kao što sam obećao. Kao što sam stvarno mislio. Ali bila si nesmotrena prema mome srcu i mom životu - napisao joj je Bourdain u poruci nakon što je ona na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pleše s francuskim novinarom Hugom Clémentom, a bio je to njezin odgovor na njegovu objavu na Instagramu i fotografiju s bivšom suprugom i kćeri. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije