Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Istri

Bliži se veliki dan za Franku i Vedrana, a evo tko im pjeva na vjenčanju

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/6
10.07.2018.
u 17:51

Nije poznat točan datum vjenčanja, ali par planira bračne zavjete izmijeniti nakon SP u Rusiji.

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu Vedran Ćorluka će bez obzira na ishod imati razloga za slavlje jer ga čeka jedan od najsretnijih dana u životu, vjenčanje sa zaručnicom Frankom Batelić.

Par se potrudio točan datum zadržati za sebe, a poznato je tek da će se vjenčati u njenoj Istri. Do Tportala je došla i informacija tko će pjevati na vjenčanju pjevačice i našeg nogometnog reprezentativca.

Riječ je o Tonyju Cetinskom čiju glazbu mladenci jako vole, a upravo je gledajući na televiziji Tonyja Cetinskog dok nas je s pjesmom "Nek ti bude ljubav sva" predstavljao na Eurosongu, Franka rekla kako će i ona jednog dana tako pjevati. Kasnije, kad je Franka postala dio glazbene scene sprijateljili su se i radili zajedno na jednom projektu.

Tony na svom repertoaru ima cijeli niz romantičnih pjesama koje će se sigurno odlično uklopiti u ovaj romantični dan za Franku i Vedrana. 

1/16

Komentara 16

VB
vbk
18:55 10.07.2018.

prdeži

SL
spusti_loptu
06:41 11.07.2018.

Sva sreca mladencima! Oni su obadvoje u svojim karijerama. Corluka je vrsni nogometas, a Franka ostvaruje svoju karijeru u muzici/pjevanju. Nijedno nije ni uhljeb ni socijalni slucaj, kao sto su vjerovatno neki od ovih koji pisu zajedljive i uvjerdljive komentare,

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
18:14 10.07.2018.

Kakva usta ima ova Franka ,Vedrana ćekaju zanimljiva iskustva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije