Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Obiteljski prijatelj otkrio kako se Kate Middleton osjeća sada: 'Dobro podnosi lijekove'

Foto: Reuters
1/11
30.05.2024.
u 08:43

Razni izvori iz palače dodatno su začinili cijelu priču oko tajnovitosti i skrivanja informacija, a sada je stvarno stanje stvari otkrio obiteljski prijatelj. On je rekao da se princeza osjeća bolje.

Britansku kraljevsku obitelj ove godine uhvatili su teški trenutci, a nakon što je kralj Charles otkrio da ima tešku dijagnozu, isto je učinila i Kate Middleton. Kate je u ožujku objavila emotivnu videoporuku u kojoj je otkrila da joj je dijagnosticiran rak te je započela preventivnu kemoterapiju i mnoge zabrinula. Middleton je tijekom razdoblja liječenja smanjila svoja pojavljivanja u javnosti, a ranije je dugo šutjela o svom smanjivanju broja obaveza, zbog čega su se potaknula mnoga govorkanja. Razni izvori iz palače dodatno su začinili cijelu priču oko tajnovitosti i skrivanja informacija, a sada je stvarno stanje stvari otkrio obiteljski prijatelj za Vanity Fair. On je rekao da se princeza osjeća bolje. 

- Svima nam je laknulo. Dobro podnosi lijekove i puno joj je bolje - rekao je te dodao kako je ovo jako izazovno vrijeme za cijelu kraljevsku obitelj. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Podsjetimo, Kate je u siječnju završila u bolnici gdje je išla na operaciju abdomena. Dva mjeseca nakon otkrila je na društvenim mrežama da boluje od raka. Nije otkrila detalje svoje bolesti, a javnost je zamolila za privatnost tijekom svog oporavka. U posljednje vrijeme, Kate se ipak sve češće druži i izlazi iz kuće. Daily Mail ističe kako je princeza od Walesa posljednjih tjedana sve češće viđena sa svojom obitelji izvan kuće, a djelatnici palače pak kažu da su bili preplavljeni desecima tisuća pisama u kojima ljudi princezi žele ozdravljenje nakon što joj je dijagnosticirana opaka bolest. U tjedan dana na adresu palače stiže otprilike tisuće pisama, a otkako se doznalo za njezinu dijagnozu, njihov broj se udeseterostručio. 

Iako su pojavljivanje Kate Middleton s obitelji u javnosti mnogi shvatili kao pozitivan znak, iz Kensingtonske palače istaknuli su kako joj još treba vremena i prostora za oporavak. Glasnogovornik Kensingtonske palače također je naglasio da njezino pojavljivanje vani ne treba shvatiti kao njezin povratak na posao nakon velike operacije. Kako se doznaje, Kate se još nije uključila u svoje službene dužnosti i javna pojavljivanja, no dobro je upućena u sve i od kuće prati sva izvješća.

– Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine – kazao je izvor za britanski Daily Beast. 

Za isti medij progovorio je i prijatelj blizak princu i princezi od Walesa, koji tvrdi da je u pozadini briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje. – Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj bilo bolje – kaže izvor te dodaje: – Čim škola završi, obitelj se seli u Sandringham – ispričao je.

Kate i William provest će još nekoliko tjedana u Londonu, a nakon toga će uzeti slobodno vrijeme za odmor u omiljenom Anmer Hallu i provođenje što više bezbrižnih trenutaka s djecom u Norfolku. Do tada izgledno je da će Kate Middleton gotovo sve vrijeme provoditi u obiteljskoj kući, iz koje navodno ne izlazi čak ni kako bi djecu odbacila do škole. – Istina je da su se pojavile neke glasine o tome da vozi djecu do Lambrooka, no nitko od roditelja je nije vidio – dodao je prijatelj.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije