Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mole za privatnost

Obitelj Boba Sageta oglasila se nakon glumčeve smrti: 'On nam je bio sve'

Hollywood: Slavni na premijeri filma 'Robin Williams: Come Inside My Mind'
Foto: FS2
1/6
10.01.2022.
u 19:20

- Užasnuti smo što moramo potvrditi da je naš voljeni Bob danas preminuo. On nam je bio sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupati uživo i zbližavati ljude iz svih sfera života uz smijeh.  Iako u ovom trenutku tražimo privatnost, pozivamo vas da nam se pridružite u sjećanju na ljubav i smijeh koje je Bob donio na svijet - rekla je obitelj Saget

Obitelj glumca Boba Sageta koji je noćas iznenada preminuo u 66. godini života slomljena je nakon gubitka voljenog oca i supruga. 

- Užasnuti smo što moramo potvrditi da je naš voljeni Bob danas preminuo. On nam je bio sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupati uživo i zbližavati ljude iz svih sfera života uz smijeh.  Iako u ovom trenutku tražimo privatnost, pozivamo vas da nam se pridružite u sjećanju na ljubav i smijeh koje je Bob donio na svijet - rekla je obitelj Saget u izjavi za Page Six.

Saget i novinarka Kelly Rizzo (42) vjenčali su se 2018. godine, a prije nje  bio u braku sa scenaristicom i bivšom odvjetnicom Sharri Kramer, s kojom ima kćeri Aubrey, 34, Laru, 32, i Jennifer, 29. Rizzo je prošle godine na TIkToku otkrila kako su se upoznali kada ju je kontaktirao na Instagramu. 

- Mislim da je Bob tražio dobru djevojku sa srednjeg zapada, djevojku iz Chicaga, poput mene. Pa je vidio moj Instagram i rekao je: 'Oh, nisu samo selfiji i bikiniji, ona zapravo radi zanimljive stvari. Ima ovu emisiju o hrani i emisiju o putovanjima. Čini se zanimljivom - rekla je Rizzo u videu.  I sam Saget je pričao o svom braku u videu kojeg je podijelio na društvenim mrežama. 

- Ono kad se javiš na Instagram prekrasnoj gastro influencerici i oženiš se s njom... a sada ne mogu koristiti svoju kuhinju - rekao je Saget. 

Podsjetimo, Saget je najpoznatiji po ulozi Dannyja Tannera u seriji "Puna kuća", ali i vođenju emisije "Šaljivi kućni video". 

VIDEO: I Plenković je gledao 'Don't Look Up'! Donosimo pregled filmske godine 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije