Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja objava

Nekoliko sati prije smrti slavni glumac javio se publici: 'Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata'

Foto: Twitter
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.01.2022.
u 11:47

Saget, koji je najpoznatiji kao veseli tata u sitcomu 'Puna kuća', pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, a još uvijek nije poznato što je uzrok smrti

Tužna vijest stigla je u ponedjeljak ujutro iz SAD-a. Poznati američki glumac i komičar Bob Saget (65) pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi. Sager je bio najpoznatiji kao veseli tata u sitcomu ''Puna kuća'', a još uvijek nije poznato što je uzrok smrti. 

Nekoliko sati prije nego što je pronađen mrtav objavio je i svoju zadnju objavu na Twitteru ne sluteći da će mu biti i posljednja. 

"Uživao sam u večerašnjem nastupu. Zahvalna publika. Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Ponovno sam sretno ovisan o ovom sr***u. Provjerite moje datume za 2022. godinu", napisao je uz fotografiju s nastupa.

Podsjetimo, hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, priopćio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi zloporabe ili upotrebe droga. Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na "stvarno lijepu publiku" i "puno pozitive". "Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak”, napisao je.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u filmu "Puna kuća" te u nastavku "Punija kuća" od 2016. do 2020. U emisiji je Tanner dijelio svoj dom sa svoje tri kćeri, šogorom i najboljim prijateljem. Glumac je također vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Komentara 7

AP
ante_pustinjak
12:11 10.01.2022.

a što bi drugo moglo biti razlogom iznenadne smrti doli spasonosno cjepivo!

DL
Dvanaest__legija
14:20 10.01.2022.

Jadan čovjek. Postoji video na netu u kojemu on osobno govori da se cijepio booster dozom da mi mogao slobodno otići na turneju i uveseljavati ljude.

DU
Deleted user
13:18 10.01.2022.

Obzirom da nam je Covid 19 cijepovo donjelo nove čovječanstvu nepoznte bolesti kao što su srčane i krvožilne bolesti, sigurno je da ukoliko se radilo o moždanom, srčanom ili sl. bolestima da je uzrok covid 19 cijepivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije