Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati lik

Novinar Nove TV javio se uživo iz Ukrajine, pažnju gledatelja privukao detalj na njegovoj majici

Foto: Nova TV screenshot
1/6
25.02.2022.
u 12:43

Ivan se sinoć javio i u večernje vijesti Nove TV, a tijekom javljanja uživo pažnju nekih gledatelja privukao je majicom koji je imao na sebi.

O svim aktualnim zbivanjima u Ukrajini posljednjih dana gledatelje Nove TV izvještava reporter Ivan Čorkalo. Ivan se sinoć javio i u večernje vijesti Nove TV, a tijekom javljanja uživo pažnju nekih gledatelja privukao je majicom koji je imao na sebi. Naime, Čorkalo je bio odjeven u crnu majicu s kapuljačom koja na sebi ima lik Miše Kovača.

Riječ je o majici koja je  napravljena u sklopu Hajdukove marketinške akcije Ja ne mogu drugo koja je nazvala prema istoimenoj pjesmi koju su zajedno otpjevali Mišo Kovač i Saša Antić.  Majica se može kupiti za 300-tinjak kuna u Hajdukovom webshopu, a brojni Dalmatinci ostali su oduševljeni prizorom koji ih je zatekao na ekranima.

Foto: Nova TV screenshot

"Big like za ovu duksu", "Čuvaj se Ivane, sretno", samo su neki od komentara koje su gledatelji ostavljali na društvenim mrežama nakon njegova javljanja. Čorkalo je veliki fan Hajduka zbog svojih dalmatinskih korijena, a to je i ranije često isticao u intervjuima.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

Ključne riječi

Komentara 7

IP
info_punkt
14:55 25.02.2022.

MIslim, reklamirate prodaju majica preko ovakvih članaka? Pa zašto onda bar ovaj "članak" nema oznaku PROMO?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:53 25.02.2022.

Majica je najbitnija???!!

Avatar Liberian
Liberian
17:26 25.02.2022.

U svemu tome kaosu i patnji oni komentiraju majicu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije