Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neiskrena vojvotkinja

Novi problemi za Meghan Markle! Uhvaćena u još jednoj laži!

Foto: CBS
1/15
14.03.2021.
u 14:43

Tako mediji navode kako je bivša glumica govorila neistinu kada je rekla da nije znala ništa o kraljevskoj obitelji ili ponašanju na dvoru jer to naprosto tada nije pratila. Naime, The Sun je pronašao njezin blog koji je vodila dok je bila glumica, a u kojemu je pisala kako mašta da jednom postane princeza

Čini se kako se iz dana u dan pojavljuju novi dokazi kako je Meghan Markle (39) tijekom intervjua s Oprah Winfrey (67) ipak bila neiskrena. I dok ju Britanci danima optužuju kako je svojim bezočnim lažima jako naštetila kraljevskoj obitelji, oni oprezniji u svemu traže dokaze. A obzirom da živimo u vrijeme onlinea, teško je sakriti puno toga. Tako mediji navode kako je bivša glumica govorila neistinu kada je rekla da nije znala ništa o kraljevskoj obitelji ili ponašanju na dvoru jer to naprosto tada nije pratila. Naime, The Sun je pronašao njezin blog koji je vodila dok je bila glumica, a u kojemu je pisala kako mašta da jednom postane princeza. Blog se zvao The Tig Meghan, a naravno ugašen je, no u njemu je sadašnja vojvotkinja od Sussexa pisala kako se divila cijeloj organizaciji i svemu što je pratilo vjenčanje Williama (38) i Kate (39).
"Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz djetinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja i beskrajan razgovor o princezi Kate", napisala je tada. A da ju je uvijek zanimala kraljevska obitelj, već su potvrdili i njezini prijatelji iz djetinjstva koji su medijima rekli da je Meghan bila iznimno fascinirana Harryjevom (36) majkom, princezom Dianom.
U tvom svijetlu dosta je teško vjerovati da baš ništa nije znala o kraljevskoj obitelji, a posebice da, kako je kazala, „nikada nije guglala princa Harryja“.

Foto: profimedia

Naime, ovo svakako nije prva neistina koju je Meghan izrekla, a puno se pisalo i o uskraćenom osiguranju za Archieja. Podsjetimo, potez uklanjanja osiguranja nad princom Harryjem (36), Meghan Markle (39) i njihovim malenim sinom Archiejem (1,5) nema veze s odlukom palače hoće li Archie postati princ, prenose britanski mediji. Princ Harry je u intervjuu s Oprah istaknuo kako su mu nakon selidbe u Kanadu "iznenadno javili da će ukloniti zaštitu za njegovu obitelj". Meghan je tvrdila isto, dodajući da je odluka o tome da njezin sin ne postane princ implicirala da neće dobiti niti policijsku zaštitu - Nismo imali plan. Trebala nam je kuća, a Tyler (Perry) je također pružio svoje osiguranje, pa nam je to dalo prostora za disanje, da pokušamo shvatiti što ćemo učiniti. Najveća zabrinutost bila je dok smo bili u Kanadi, u tuđoj kući. Tada mi je, iznenada, rečeno da će osiguranje biti uklonjeno - rekao je Harry i dodao kako za njih više nije bilo sigurno u Kanadi, pogotovo nakon što je ponovno krenulo zatvaranje granica. Stoga su odlučili ostati u Kaliforniji, te su kupili dom u Montecitu. . Međutim, cjelodnevna policijska zaštita uklonjena je u trenutku kada su odstupili kao članovi kraljevske obitelji nakon sastanaka svih tijela uključenih u prekooceansku zaštitu. Princ Charles je prema navodima izvora s palače rekao kako neće plaćati njihovo privatno osiguranje iz svog džepa, a Harryjeve pretpostavke da će porezni obveznici financirati osiguranje nakon što odu iz obitelji javnost je okarakterizirala kao arogantno i neprihvatljivo ponašanje. Čak je i bivši poručnik policijske jedinice Dai Davies zadužene za zaštitu kraljevske obitelji objasnio kako su očekivanja para bila potpuno nerealna i mogli su staviti britansku policiju na rizik. - Potpuno je nerealistično da su misliti kako mogu koristiti tim za kraljevsku zaštitu u Americi. Što više, to bi ugrozilo živote djelatnika - kaže Davies.

Bivši kraljevski par u intervjuu s Oprah kazao je da je bilo bolno što su im opovrgnuli Archiejevu titulu princa kao i osiguranje koje bi mu time pripadalo. Meghan je istaknula kako tituliranje nije bila niti njezina, niti Harryjeva odluka i otkrila da su službenici palače otkrili da neće dobiti zaštitu. Da je ovaj intervju podigao puno prašine govore i ankete koje su provodili vodeći mediji na području Velike Britanije. Oko 55 posto čitatelja poznatog The Suna smatra da je Meghan opsjednuta slavom, a manje od polovice smatra da im Palača treba ukinuti sve titule. Također smatraju da bivša glumica koristi princa Harryja za samopromociju i kako bi poboljšala svoj status. Čak 60 posto Britanaca smatra da je bivši kraljevski par izgubio dodir s normalnim radnim ljudima, dok njih 47 posto želi da ih Kraljica razriješi titula zbog intervjua s Oprah.

 

Ključne riječi

Komentara 16

KP
konzervativni_preporod
16:19 14.03.2021.

Otkazao sam račune na netflixu i spotifyju i pazim da moj novac ne ide disneyju na bilo koji način.. od kada su dotične korporacije postale servisi za održavanje egzistencije bjelosvjetskim parazitima.. počevši još od obame i zločinačke familije clinton

DI
Diesel
16:27 14.03.2021.

Njih dvije su ga unistile, zdrobile, izdale i ponizile. Najbolje bi mu bilo odkantati ih obije i vratiti se Britansku vojsku.

DU
Deleted user
17:35 14.03.2021.

Bilo bi dobro ćuti komunikologa, da nam analizira govor tijela Meghan. Inače mislim da je lažljivca i loša osoba koja je smotala tuljana. A pametna Oprah ubire novce na svako priči koja se može prodati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije