Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za skrbništvo

Novi istup Popovića: Ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora

Foto: Miranda Cikotic, Davor Puklavec/Pixsell
1/13
21.12.2019.
u 10:43

Milan Popović u intervjuu za Story komentirao je odluku Općinskog građanskog suda i otkrio je može li zamisliti situaciju u kojoj on i severina sjede za istim stolom kako bi postigli dogovor.

Milan Popović dao je intervju za srpsko izdanje časopisa Story u kojem je pričao o odluci Općinskog građanskog suda po kojoj njegov i Severinin sin Aleksandar sada živjeti s ocem, a majku će viđati u periodima koje je sud odredio.

Pričao je Milan i o Severini i njezinim potezima nakon odluke suda. Na pitanje je li očekivao kako će javnost stati na Severininu stranu nakon ovakve sudske odluke, Popović je rekao kako nisu javnost javne osobe koje  u medijima daju podršku Severini.
-  Šta je sa svim očevima i majkama kojima javnost nije dostupna, a koji zajednički odgajaju svoju djecu, u miru i harmoniji. Oni najbolje znaju koliko je važna uloga i jednog i drugog  roditelja u životu svakog djeteta i mir među njima. Nemojte me provocirati da vam komentiram te javne osobe koje su stale na Severininu stranu. - rekao je Popović za Story.

Rekao je i kako ovakva odluka suda nije presedan te da u posljednje vrijeme sudovi u Hrvatskoj sve češće donose ovakve odluke, a dodao je i kako se na sve načine trudi zaštititi privatnost svog sina. Nakon donošenja odluke suda Popović je u svojim javnim nastupima isticao kako uvijek ima mjesta  za dogovor, ali će majka njegovog sina sada morati poštovati ono što je za dobrobit njihovog djeteta.

Postavljeno je tako Milanu Popoviću pitanje u  ovom intervju može li zamisliti situaciju u kojoj on i Severina sjede za istim stolom kako bi postigli dogovor.

- Situaciju mogu zamisliti, ali ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora, osim kad se on zove - presuda nekog suda.  Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla završiti drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbježno poglavlje u životu jedne dive. - rekao je Popović. Komentirao je i Severinine izjave i upućene sinu nakon sudske odluke i rekao kako je neodgovorno što majka na takav način manipulira javnim mišljenjem.

 

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
11:35 21.12.2019.

Jadno dite, ciganska posla

Avatar links
links
11:36 21.12.2019.

dosadni ste!!!

NE
nemanatrag
11:40 21.12.2019.

Tko s vragom tikve sadi....ali ta spoznaja prika dođe uvijek na kraju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije