Naslovnica Showbiz Estrada

Novi album Gorana Karana 'Glas juga' je u prodaji!

Nakon predstavljanja novog spota za pjesmu 'Moja košulja' Goran Karan objavljuje i novi album nakon 5 godina! A njegov mjuzikl 'Naša bila štorija', koji potpisuje sa Nenom Ninčevićem, je osvojio nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe.
26. veljače 2018. u 09:25 644 prikaza
Novi album Gorana Karana 'Glas juga' je u prodaji!
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Zadnji Goranov album 'Čovik tvoj' je objavljen 2013., a od danas je u prodaji njegov novi album 'Glas juga' u izdanju Scardone. Ova 2018. će za njega uistinu biti radna, uz novi album priprema i svoj veliki koncert u Lisinskom 23.04. uz goste Severinu, Petra Grašu i grupu Providenca.

Uz koncerte u regiji očekuju ga i broji nastupi u Poljskoj, Slovačkoj i Turskoj gdje publika voli njegove pjesme.

Povodom izlaska albuma Goran je rekao - Imao sam veliku čast i zadovoljstvo raditi s najvećim meštrima, od Big Blue, preko pokojnog čarobnjaka Zdenka Runjića, pa Zrinka Tutića, Arsena Dedića, Nenada Ninčevića, Rajka Dujmića... i svaka je ta suradnja iznjedrila divne emocije kroz razne žanrove. Na albumu 'Glas juga' sam, kao i na nekoliko posljednjih albuma, jako autorski angažiran, tako da sam na taj način prisutan u svim pjesmama, a svoje srce na pjevanje su mi dali i Neno Ninčević, Rajko Dujmić i Ivica Brnas. Što se tiče produkcije, i tu su u akciji dobro poznata lica i prijatelji Nikša Bratoš i Nenad Šiškov su oplemenili pjesme svojom ljubavlju i umijećem u svojstvu producenata.

Novi album Gorana Karana 'Glas juga' je u prodaji! | Autor : PROMO Foto: PROMO

I dodao - 'Moja košulja' je najavni singl mog novog albuma 'Glas juga', u izdanju Scardone. Uz izvrsnog Nikšu Bratoša u ulozi producenta i multi-instrumentalista, tu je i Zlatan Došlić koji je odsvirao klavir i harmoniku.

Uz najavi singl 'Moja košulja' na albumu će se naći 'Dobro ti jutro, ljubavi' koju je publika brzo zavoljela, duet sa Severinom 'Sta je svit' i s Rajkom Dujmićem 'Ako to je sve', nekoliko pjesma iz 'Naše bile štorije' te pjesme koje publika još nije imala prilike čuti. Producenti albuma su Nikša Bratoš i Nenad Šiškov, a dizajn potpisuje Igor CC Kelčec.

KONCERT U LISINSKOM UZ POSEBNE GOSTE

Goran će 23. travnja održati i koncert u hramu glazbe, KD Vatroslav Lisinski, gdje će svojoj publici predstaviti svoje najveće hitove kao i pjesme s novog albuma. Na pozornici će mu se kao gosti pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca.

Sa Severinom je Goran u protekloj godini dosta surađivao, zajedno su nastupili u mjuziklu 'Naša bila štorija' koji su u 2017. izveli u Splitu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru. Ovaj mjuzikl je osvojio i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe.

Ulaznice za koncert su dostupne na blagajnama Lisinskog i na www.ulaznice.hr

ALBUM 'GLAS JUGA':
1. Dobro ti jutro, ljubavi 03:51
2. Moja košulja 04:01
3. Još si lipa 04:02
4. Glas sa juga 04:06
5. Sta je svit (ft. Severina) 03:25
6. Gorko more 04:35
7. Moj slatki lopove 03:32
8. Mali mulac 04:31
9. U 4 oka 04:10
10. Sanjaj 03:47
11. Štorija 03:52
12. Ako to je sve (ft. Rajko Dujmić) 04:05

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša