Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Nova TV skromno proslavila peti rođendan "In magazina"

Umjesto da se penju stubama u glamuroznu dvoranu, slavne gošće i gosti spuštali su se stubama, za tu priliku prekrivenim nečim crvenim, u studio Nove TV koji je efektno preuredila magistrica unutrašnjeg dizajna, školovana zaposlenica Nove TV voditeljica Mia Kovačić.
05. veljače 2014. u 14:30 1 komentara 3962 prikaza
kovačić, stunić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Pet godina emitiranja "In magazina" proslavljeno je u zgradi Nove TV na Remetinečkoj cesti, stigle su sve pozvane pjevačice, pjevači i ostali, obrađena je kratka povijest emisije, u jednoj reportaži predstavljeni su nam novinari, a najbolje od svega bilo je to što emisija nije odudarala od standardnih izdanja – osim sindikalnog početka. Umjesto da se penju stubama u neku glamuroznu skupo plaćenu dvoranu, slavne gošće i gosti spuštali su se stubama, za tu priliku recesijski prekrivenim nečim crvenim, u studio Nove TV koji je efektno preuredila magistrica unutrašnjeg dizajna, školovana zaposlenica Nove TV voditeljica Mia Kovačić.

U skladnoj suradnji voditeljskog para Ana Stunić – Mia Kovačić gošće i gosti privođeni su na kraće razgovore, dok su drugi čekali, pristojno stojeći oko malih okruglih stolića. Obožavatelji su se mogli nagledati domaćih estradnih sila, a mi ostali u sebi smo zahvaljivali urednici Ivani Mandić na reportažama kojih ni ovom prilikom nije nedostajalo.

Bila je to 1362. emisija, pa su čast da govore o sebi dobili istinski trudbenici, novinari i novinarke: Gordan Vasilj, Anja Stevović, Dalibor Petko, Jelena Prpoš, Maruša Stamać, Lana Samardžija, Davor Garić, Ružica Dukić, Ana Vela i snimatelj Krešimir Ryznar. "In magazin" je najgledanija emisija u svojoj kategoriji, što je toliko dobro da ukupan dojam nije mogla pokvariti ni neka čudno siromašna torta poslužena na kraju rođendanskog slavlja.

>>HTV nije u stanju snimiti čak ni Milanovićevu izjavu o kumu Liniću i kumi Lovrić Merzel

Zoran Vakula
PROGNOZA ZA HRVATSKU
Vakula otkrio kakva bi trebala biti veljača i koliko će biti oborina
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • imajeric:

    "magistrica unutrašnjeg dizajna, školovana zaposlenica Nove TV voditeljica Mia Kovačić"...zar se odlučila udat pa plaća "okolo" članke o sebi? Steta da Vecernjak postaje pun žutila...