Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se skrivali

Nova ljubav na vidiku? Angelina Jolie snimljena na večeri s poznatim glazbenikom

Angelina Jolie
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
06.07.2021.
u 10:12

Angelina Jolie, koja prolazi kroz brakorazvodnu parnicu s Brad Pittom, viđena je kako uživa u društvu the Weeknda u jednom restoranu.

Angelina Jolie i Abel Tesfaye 'The Weekend' u četvrtak navečer fotografirani su kako zajedno napuštaju restoran Giorgio Baldi u Los Angelesu koji glasi za vrlo popularno mjesto okupljanja brojnih poznatih osoba. 

 Do sada ih se nije povezivalo kao prijatelje, iako je poznato da dijele jednaku ljubav prema Ethiopiji. Reperovi roditelji su državljani te zemlje, dok je Angelina tamo posvojila kći Zaharu Marley. 

Foto: Profimedia

Angelina i Abel se nisu pokušavali sakriti od fotografa, moguće je da se radilo samo o poslovnoj večeri jer se reper pokušava probiti i na glumačkoj sceni. Poznato je kako radi na novoj HBO-ovoj seriji 'The Idol' u kojoj će biti producent i glumac. 

Podsjetimo, The Weeknd se u svom poznatom hitu 'Party Monster' referirao na Angelinu Jolie, ali i na svoju bivšu djevojku Selenu Gomez. 

Foto: DPA/ Pixsell

U pjesmi 'Starboy' spomenuo je i bivšeg supruga Angeline Jolie, Brad Pitta. Inače, dok je slavni reper još bio u vezi s Selenom Gomez pojavila se glasina da je Brad Pitt koketirao s pjevačicom, no to je uskoro demantirano. 

Foto: Profimedia
VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije