Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živjet će na dvije adrese

Nova ljubav na estradi: Hana Huljić uselila se u zagrebački stan Petra Graše?

Zagreb: Humanitarna zaklada Vatreno srce održala donatorsku večeru u Westinu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
06.10.2021.
u 22:30

Par je u vezi od ovog ljeta i svoju ljubav ne skrivaju, ali ne žele o toj temi još pričati u javnosti.

Dugogodišnje poznanstvo i prijateljstvo Petra Graše i Hane Huljić ovo ljeto je preraslo u ljubav. Par svoju vezu ne skriva, ali ne žele još pričati o svojoj vezi i Hana Huljić nam je danas samo kratko poručila: Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumijevanju! Prema pisanju Slobodne Dalmacije Hana se navodno već preselila u zagrebački stan Petra Graše, a u neposrednoj blizini živi i Petrova bivša djevojka Danijela Martinović. Hana je odlučila, navodno, živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i splitskoj.

Za vezu Petra Graše i 14 godina mlađe kćeri Tonča Huljića saznalo se ovog vikenda, a o njihovoj vezi Tonči nam je rekao:

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije