Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava na Instagramu

Šprajca prozvali zbog korone, a on ubrzo odgovorio na kritike: "Vaše zdravlje, vaša briga"

Foto: Instagram
1/6
06.10.2021.
u 19:35

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc ponovno je pokrenuo raspravu na Instagramu. Voditelj je objavio fotografiju plišanog Štumpfa koji je naslonjen na laptop uz opis, no u komentarima je krenula rasprava o sasvim drugoj temi.

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc ponovno je pokrenuo raspravu na Instagramu. Voditelj je objavio fotografiju plišanog Štumpfa koji je naslonjen na laptop uz opis, no u komentarima je krenula rasprava o sasvim drugoj temi.

- A stigao je i novi urednik.Našli ga na porti, dopratila ga nepoznata gledateljica, thanks- napisao je voditelj ispod fotografije, a ubrzo su se nanizali mnogobrojni komentari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

- Ne gledam često TV, ali kad naiđem... Uvijek jedna te ista propaganda cjepiva... I s HRT-a i Nove... Zašto se ne napraviti reportaža kako u Engleskoj zadnjih pola godine oni oboljeli od delta soja, koji su ozdravili, preminuli ili imali lak slučaj, je 63% onih koji su primili cjepiva... I hrpa drugih slučajeva... Ali i ovo mi se ne da pisat... Ali vrlo logično, bez ikakvog analiziranja... Ako su cjepiva tako dobra, potrebna i učinkovita koji problem imate s nama koji nismo lobotomizirani i necijepljeni- napisala je pratiteljica, a voditelj joj je uskoro odgovorio.

Foto: Instagram

- Nikakav problem draga Simona, nit s vama nit s ikim drugim, vaše zdravlje, vaša briga a ja vam ga mogu samo poželjeti što više i što duže- napisao je Šprajc, a uskoro se javio još jedan pratitelj.

- Gospodin Šprajc se prvo sprdao s covid pričom a sad je odjednom naklonjen svoj toj laži. Znakovito. Mizerno, vrlo..- napisao je pratitelj, a Šprajc je u svom stilu odgovorio i njemu.

-Pokušajte razlikovati kritiku nekih nesuvislih i nejasnih mjera i neosporno učinkovitog cjepiva koje smanjuje broj oboljelih i umrlih. Meni je ovo drugo jako važno, žao mi je što vama nije ali vaša volja.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:17 06.10.2021.

Napokon malo o Šprajcu. U sutrašnjem broju je na redu opet Juričan. Pa onda Šprajc.

ST
stormrider
07:38 07.10.2021.

zasto se ovom liku pridaje paznja?

ZL
Zlatnipijesak
00:43 07.10.2021.

Epidemiolog Sprajc pouzdano zna da su cjepiva ucinkovita i da smanjuju broj mrtvih! Ono sto on ne zeli znati je i to da cjepiva pouzdano smanjuju i broj zivih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije