Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerala?

Nives pokazala najdublji dekolte ikada, fanovi u šoku: 'Na što to ličiš? Obuci se!'

Foto: Instagram
1/5
12.01.2021.
u 19:33

"Ovo je malo previše", "Na što to ličiš, obuci se", "Što je previše je previše", samo su neki od komentara zgroženih pratitelja.

Dvanaest dana nakon što smo ušli u 2021. godinu Nives Celzijus odlučila je obožavatelje počastiti 'zakašnjelom' novogodišnjom fotografijom. Na njoj sređena Nives pozira u šljokičastom kombinezonu dubokog dekoltea pored božićnog drvca.

Iako nije novost da svoje atribute često ističe u prvi plan ovog je puta Nives, ako je suditi prema komentarima, ipak malo pretjerala.

-Zakašnjeli novogodišnji mood...- napisala je u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komentari.

"Ovo je malo previše", "Na što to ličiš, obuci se", "Što je previše je previše", samo su neki od komentara zgroženih pratitelja. Ipak, bilo je i onih koji su ovo izdanje pohvalili. "Predivna si", "Goriš lutko", "Ovo je za Only Fans", pisali su joj.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prije nekoliko dana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža – A možda je vrijeme da celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives... – napisala je Nives uz novu fotografiju. Nives je pravo prezime Zeljković, a Celzijus već dugo koristi kao umjetničko prezime i pod tim prezimenom napisala je i knjigu "Gola istina" i okušala se kao pjevačica i glumica.

Njezini obožavatelji nisu previše marili za opis koji je ostavila pokraj fotografije i više su se fokusirali na fotku i opet su imali samo pohvale za njezin izgled, a jedan obožavatelj primijetio je i travu u pozadini slike i sugerirao Nives kako to mora brzo pokositi. Nedavno je otkrila kako joj nedostaje vrijeme prije pandemije kada je nosila svečanu odjeću i imala je razloga da se dotjera. – Dani kada sam imala opranu kosu, bez izrasta i kada je postojala želja da odjenem nešto lijepo i da mi moja Sanja Agić izvodi svoje male čarolije na licu – napisala je Nives.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 22

RO
romobil
15:16 13.01.2021.

Osim dviju krmenadli što može pokazati!?

ZA
zagabria5
21:05 12.01.2021.

Mislim da je vrijeme da konačno pokaže s*se dok joj se nisu skroz objesile. Sad ili nikad, jer već opada broj klikova vidim

GE
genadij
23:09 12.01.2021.

Gravitacija je neumoljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije