Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U formi je

Nives pokazala koliko je fleksibilna, na ovoj pozi pozavidjeli bi joj i sportaši

Foto: Instagram screenshot
1/7
01.08.2020.
u 20:00

Nives Celzijus tri puta tjedno ide u teretanu i priznaje da ima leptiriće u trbuhu svaki put kad ide vježbati, a to je barem tri puta tjedno.

Nives Celzijus okušala se kao glumica, pjevačica, spisateljica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nakon što je objavila novu fotografiju sljedeća karijera joj može biti i u sportskim vodama jer na ovakvoj fleksibilnosti pozavidjeli bi joj i neki profesionalni sportaši.

- Ima li išta uzbudljivije od subotnjeg, višesatnog ispijanja kave ? - piše Nives uz fotografiju na kojoj se rasteže držeći šalicu kave u ruci. Nives je jednom prilikom otkrila kako u teretanu nastoji ići barem tri puta tjedno i trudi se barem sat i pol tada provesti trenirajući. Fleksibilnost i redoviti treninzi dobro su joj došli i dok je bila natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" ali nije tada sa svojim plesnim partnerom uspjela pobijediti u showu. Ne skriva da joj vježbanje prije nije bilo baš omiljeno i otkrila je to jednom kada je rekla:

Foto: Instagram screenshot

- E da mi je netko nekad rekao da će mi tjelovježba stvarati leptiriće i činiti me sretnom. I to ne samo nakon treninga, već i prije i za vrijeme... Mislim, govorili su mi mnogi a ja sam se kiselo smješkala i mislila: 'Daj si pojedi 300 grama čokolade da vidiš što je sreća. Puno, puno godina poslije eto i mene zaljubljena i zaluđena, ne mogu dočekati trening.

VIDEO Neven Ciganović nam otkriva je li zaljubljen u Marka Grubnića

 

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Marljivi mrav
20:52 01.08.2020.

Ne kužim... legalizirajte to više... ovako nema smisla!

AT
atlantisind
21:38 01.08.2020.

barata sa bananon odlicno,dajte nam cjenovnik

NE
nemanatrag
07:15 02.08.2020.

Svi mogu pozavidjeti Hrvatskoj na bezbrojnim talentima koje imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije