Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavateljice su sretne

Mijo iz Gospodina Savršenog objavio video na kojem gol skače u more

Foto: RTL
1/6
01.08.2020.
u 12:27

Mijo Matić je model, bloger, vatrogasac i trener fitnessa koji trenutno s roditeljima odmara na Pelješcu.

Mijo Matić kojeg smo upoznali kao Gospodina Savršenog u istoimenom showu RTL-a uživa na godišnjem i snimio je jedan video koji je odmah privukao pažnju njegovih obožavatelja. Sasvim gol skočio je sa stijene u more i video svog skoka objavio je i možete ga pogledati ovdje. Ovaj 28-godišnji model, bloger, vatrogasac i trener fitnessa odmah je dobio nekoliko pohvala za svoj izgled i upita zašto nije pokazao i prednju stranu tijela u ovom videu.

Mijo je na odmoru s roditeljima na Pelješcu i iako je na godišnjem i dalje predano trenira i održava svoju liniju, ali o svom ljubavnom životu ne odaje puno. Podsjetimo u showu su u finalu Mijino srce pokušale osvojiti Mihaela i Nuša te je Mijo u finalu izabrao Nušu, ali ta ljubavna idila nije potrajala i došlo je do velikog obrata u njihovom odnosu. Nuša je bila spremna preseliti iz Slovenije u Zagreb, ali za Miju je zajednički život bio preveliki korak za koji nije bio spreman.

1/17

- Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak za koji nisam bio spreman. Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i jedva sam se čekao vratiti svojem životu, treningu, poslu i prijateljima…- rekao je Mijo tada i preuzeo svu odgovornost za prekid.

VIDEO Pogledajte što nam je Neven Ciganović rekao o Marku Grubniću i otkriva nam je li zaljubljen u njega

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:47 01.08.2020.

slijedeći put molimo za malo više hrabrosti i pokazivanje prednje strane..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije