Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNE REAKCIJE

Nina Badrić se našalila na priču s krumpirima i izvukla - rajčice pa brutalno uzvratila na jedan komentar

Foto: Instagram
1/7
01.08.2020.
u 10:33

Pjevačica je prije nekoliko dana zamolila Vladu da glazbenoj industriji omogući da radi svoj posao, a onda je došla ponuda jedne gospođe iz Bjelovara o kojoj svi danima pričaju.

Društvenim mrežama počeo se ovih dana širiti komentar koji je napisala jedna gospođa koja poziva Ninu Badrić da dođe u okolicu Bjelovara i pomogne joj vaditi krumpire. Taj komentar napisan je nakon što je naša pjevačica u videu koji je objavila na svom Facebooku zamolila Vladu da omogući i svima unutar glazbene industrije da se vrate na posao.

- Čini mi se da smo ostali jedina profesija koja je ostala u lockdownu, da nisu donesene jasne mjere na koji način i pod kojim uvjetima mi glazbenici možemo nastupati, odnosno obavljati svoj posao - poručila je Nina. Među komentarima na društvenim mrežama našao se tako i taj komentar gospođe iz okolice Bjelovara koja poziva Ninu da dođe raditi kod nje, a Nina je to sve komentirala ovako: - Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti.

Našalila se nakon toga Nina na svoj račun i objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se nalaze rajčice i rekla je: Krumpira više nemamo bit će iduće godine al zato šalša na pome.

Dodala je uz ovaj opisa i hashtag #opgbadric i prijatelji su joj u sličnom šaljivom tonu komentirali fotografiju, ali bilo je i onih koji nisu baš shvatili poruku Nine Badrić i jedna osoba joj je uputila ove riječi:

Foto: Instagram screenshot

- Draga Nina, nije se šaliti s radom. Molim Vas, ja razumijem situaciju u kojoj se nalazite, ali se spustite na zemlju, bez ironije, molim!!! Aman, nije samo vama teško!!! Nije dugo trebalo i Nina joj je odgovorila: Ajmo se svi kolektivno roknuti??? Što kažete? Nikome nije lako trenutno ni onome ko kopa a ni onome ko svira a niti svim drugim ljudima. Makar još možemo zadržati u sebi zrno pozitive dobrote i optimizma. Zar ne? Svako dobro i vama i nek vam je dan nasmijan to je barem besplatno.

VIDEO: Neven Ciganović otkriva nam je li zaljubljen u Marka Grubnića

 

Ključne riječi

Komentara 87

MI
mihalkovicsuzana
11:07 01.08.2020.

O Nina Nina kako te nije sram. Bolje se pokrij po glavi i šuti

AA
Aartur
10:47 01.08.2020.

Gđa Badrić bi trebala angažirati neki PR da joj odrađuje ovo. Ili jednostavno ne komentirati. Ovakva prepucavanja ne koriste nikome, a najmanje njoj.

DO
Domumom
11:42 01.08.2020.

Ova dotična svakim svojim komentarom sve više tone u drek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije