Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Zagrebačka glazbenica i bivša domina tvrdi: 'Imala sam aferu s Borisom Rogoznicom'

- Da se ne lažemo, seksualna privlačnost među nama bila je vrlo snažna. I to dugo. Njega su privlačili, vjerojatno, moj slobodan duh i znatiželja. Opuštena sam i volim eksperimentirati - tvrdi Alex Ognjena
01. kolovoza 2020. u 11:28 30 komentara 166974 prikaza
Alex Ognjena
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/9

Boris Rogoznica je nakon kraja braka s Doris Pinčić tvrdio kako razlog razvoda nije preljub s ičije strane. No , tome je možda kumovala i njegova nevjera. Zagrebačka glazbenica Alex Ognjena tvrdi kako je od 2016. do 2019. godine imala aferu s Rogoznicom. 

- Na jednom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer još tad nije imao toliko gaža koliko ih ima danas. Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama - kazala je

Alex Ognjena za 24 sata i dodala kako su se u to vrijeme često počeli nalaziti na raznim događajima. 

-  Nedugo nakon što smo se upoznali počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je još tad živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tad mi je priznao da je oženjen -dodala je Alex Ognjena, koja se s Rogoznicom dopisivala svakodnevno pune tri godine. Navodno joj je kazao kako ima problema u braku, a onda i da je to izgladio. Našlo se tu i eksplicitnih poruka, ali i golih fotografija i snimki.

Alex Ognjena
1 / 6
Boris Rogoznica

- Naša afera bila je nabijena strašću, no ja sam se povukla iz toga jer sam shvatila da mu treba vremena da riješi odnose koji su bili puno dublji i kompliciraniji od našega. Da se ne lažemo, seksualna privlačnost među nama bila je vrlo snažna. I to dugo. Njega su privlačili, vjerojatno, moj slobodan duh i znatiželja. Opuštena sam i volim eksperimentirati. Kad nam se odnos već ‘razvodnio’, Boris mi se uporno javljao, tvrdi Alex Ognjena koja se osim kao glazbenica predstavljala i kao Domina. Prije tri godine o tome je govorila za RTL. Tada rekla da ima i nekoliko robova koji joj se pokoravaju.

- Ili su direktori velikih korporacija ili su evo u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno znači jakih imena ajmo reći i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu - kazala je tada za RTL.
Boris Rogoznica je za 24 sata samo kazao kako "baš ne poznaje Alex Ognjenu", te da se poruke mogu inscenirati. 

 

BURNE REAKCIJE Nina Badrić se našalila na priču s krumpirima i izvukla - rajčice pa brutalno uzvratila na jedan komentar odmah je odgovorila Lana je zbog podrške Nini Badrić postala meta hejtera, a ovaj komentar ju je posebno uzrujao Nika Fleiss treća ljubav Nakon skijaške i karijere u marketingu Nika Fleiss pokreće novi posao
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • info_punkt:

    Domina? Zastupnici? Jel to znači da se žena bavi prostitucijom?

  • Pahor:

    Alex Ognjena? Nema ni jedne koliko toliko poznate ličnosti a da joj se neki ovakav krpelj ne zakači i ne pokušava nešto ušićariti. Ova, ako je spala da preko ovog sirotana žica crtice u novinama, je dno dna.

  • viki.liks:

    neka ode zajedno s badrićkom vadit krumpire ,nebi im škodilo