Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimala po 16 sati

Nives Ivanković prisjetila se uloge koja joj je donijela golemu popularnost: 'Rekli su mi: evo ti papir, ti nju vodi'

Nives Ivanković
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
19.09.2021.
u 21:00

- Nakon nekog dijela rekli su: 'evo tebi prazan papir ti nju vodi kako treba', jer je valjda tu bilo i gledanosti i dobrog odjeka i tako dalje, i onda sam ja dvije godine snimala po 16 sati, radila u teatru i po noći pisala za svaki dan - pojasnila je glumica Nives Ivanković.

Glumica Nives Ivanković (54) proslavila se igrajući lik Seke Odak u popularnoj seriji 'Ruža vjetrova'. Ivanković je za Exkluziv ispričala kako je lik čije se izjave pamte i danas nastao te kako ga ona doživljava.

"Ona ima neki svoj internetski život, ja nisam na društvenim mrežama, ali dolaze do mene razni snimci, čestitke za rođendan, sve u znaku Seke, njezinih izreka i izjava, postoji taj, ne znam kako se to zove 'sve najbolje od Seke' koji ima ne znam koliko tisuća stotina pregleda. Tako da mi je drago da njezin lik živi sa mnom", poručila je te dodala da joj je drago da se gledatelji u teškim situacijama odluče opustiti uz njezine izjave. 

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Objasnila je da tijekom snimanja nije postojao tekst za ulogu koji je ona morala naučiti nego da je ovom liku dala i karakter i tekst. Naime, producenti su brzo shvatili da lik najbolje prolazi kad Nives za njega piše tekst. „Nakon nekog dijela rekli su: 'evo tebi prazan papir ti nju vodi kako treba', jer je valjda tu bilo i gledanosti i dobrog odjeka i tako dalje, i onda sam ja dvije godine snimala po 16 sati, radila u teatru i po noći pisala za svaki dan", pojasnila je glumica.

Inače, glumica je glumila i još jednu specifičnu televizijsku ulogu. Radi se o Miki iz 'Nad lipom 35'.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onoga što radim'

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
17:16 22.09.2021.

Sisulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije