Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje u opatiji

Sedam godina nakon vjenčanja u Las Vegasu! Tony Cetinski odveo pred oltar svoju suprugu Dubravku

Foto: instagram
1/4
19.09.2021.
u 14:22

Fotografijom s vjenčanja obožavateljima se pohvalio sam Tony otkrivši kako je sada i crkveno vjenčan sa svojom voljenom Dubravkom.

Pjevač Tony Cetinski (52) napokon je odveo pred oltar svoju suprugu Dubravku. Sedam godina nakon što su bračne zavjete izmijenili u Las Vegasu, a potom slavlje organizirali u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše pa kasnije i u Zagrebu, supružnici su odlučili sklopiti i crkveni brak u Opatiji. 

Fotografijom s vjenčanja obožavateljima se pohvalio sam Tony otkrivši kako je sada i crkveno vjenčan sa svojom voljenom Dubravkom. 

"Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji:

Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju", napisao je Tony uz fotografiju sa suprugom.

Nakon crkvene ceremonije supružnici su proslavili uz prijatelje i obitelj, a među uzvanicima bio je i naš proslavljeni arhitekt Ante Vrban koji je objavio nekoliko fotografija s vjenčanja. 

Foto: Instagram

Iza Cetinskog su i dva propala braka, a treća sreća osmjehnula mu se upravo sa sadašnjom suprugom. Prije nje bio je u braku s Ivanom Nobilom s kojom ima kćer Piju, dok iz prvog braka s Antonelom Butigan ima sina Christiana koji je nedavno postao otac pa je Tony tako dobio unučicu Elenu. 

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je ushićeni glazbenik. Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike, a Tony se trudi da što više vremena provodi s Christianom i ponosan je što je sin naslijedio i glazbeni gen.Christianova odabranica Nina je medicinska sestra i par živi u Berlinu, a vijest o dolasku praunuke s velikim veseljem su dočekali i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim' 

Komentara 11

TI
TinaNina95
09:26 24.09.2021.

I ovo je nevažeće obzirom na razlog poništenja prvog crkvenog braka sa Butigan. "Neuračunjivost zbog korišćenja narkotika". Prejadno

PE
PetrusManus
10:44 20.09.2021.

koje je to crkveno vjenčanje po redu.

TI
TinaNina95
00:32 25.09.2021.

Ispravak teksta - iza cetinskog su tri propala braka ne dva. Pozdrav mladencima uz pesmu saše matića - ruzmarin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije