Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA TENISAČICA

Nives Ivanišević i Iva Majoli pozirale zajedno: 'Brza kava s najboljom susjedom'

Nives Ivanišević
Foto: Instagram
1/8
24.05.2021.
u 22:30

Bivša tenisačica Iva Majoli rijetko se oglašava na Instagramu, ali danas je imala poseban povod.

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, našla se danas u društvu bivše tenisačice Ive Majoli, koja je trenutak njihovog prijateljstva odlučila obilježiti na instagramu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Brza kava s najboljom susjedom - napisala je Majoli uz fotografiju s Nives koja je nedavno otputovala na egzotičnu lokaciju te zbog izdanja u bikiniju zaradila brojne komplimente.

"Zgodna; Divna; Ništa ne bi oduzeo ni dodao", "Oprosti, ali nabijaš nam komplekse", pisali su joj pratitelji, a na to je odgovorila i sama Nives: "Znaš kako sam na prvoj uvukla trbuh. Nisam disala."

 Podsjetimo, Nives i Goran vjenčali su se nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. godine, a u ožujku 2018. obznanili su da čekaju prvo dijete. Za vezu bivšeg tenisača i radijske voditeljice doznalo se u jesen 2016., a blještavi prsten koji je Nives pokazala mjesecima poslije dao je naslutiti kako par uskoro planira vjenčanje. 

Ni jedno ni drugo nije tada htjelo potvrditi zaruke, a tako je bilo i s informacijom da su se vjenčali. Nives se samo slatko nasmijala na to i rekla da nema komentara, a Goran je pri pokušaju kontaktiranja isključio mobitel.  Njemu je ovo drugi brak, a njoj prvi.

VIDEO Evo što su Talijani dobili nakon pobjede na Eurosongu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije