Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena kao uvijek

Nives Celzijus: Kad mi se spomene udaja preplavi me gnušanje kao i kad mi se ponudi fileke za obrok

Foto: Instagram
1/8
30.04.2021.
u 17:31

Nives je deset godina bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem od kojeg se rastala 2014. godine.

Nives Celzijus zajedno s Indirom Levak, Igorom Mešinom i Goranom Navojcem sjedi u žiriju i posebnog All stars izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" koje se prikazuje na Novoj TV. Ova pjevačica i članica žirija koja svojim objavama na Instagramu uvijek zapali društvene mreže počela je pisati i kolumnu za Story u kojoj se osvrnula i na temu braka i udaje. Nives je deset godina bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem od kojeg se rastala 2014. godine ali ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno sudjeluju u odgoju sina Leonea i kćeri Taishe.

Od razvoda Nives nije otkrivala puno o svom ljubavnom životu, ali sada je u svojoj kolumni otkrila koji je njezin stav prema braku.

- Gnušanje koje me preplavi kada mi spomenu udaju jednako je onom kada mi ponude fileke za obrok, a jako sam gladna. Više nikada, pa ni tad! Možda mi najviše smeta stav okoline da je ulazak u brak nešto što te određuje i valuira kao ženu. Ako si udana, vrijediš. Ako si bogato udana, tvoja je misija uspješno odrađena. - piše Nives u svojoj kolumni. te dodaje:

- Iako su neki poslovni uspjesi došli tek kasnije, prekidom bračne zajednice, stvarni respekt zajednice uživala sam jedino u braku. “Udala se, sigurno ima neke kvalitete, mora da je dobra u krevetu, nešto i zna skuhati, ponizna je i poslušna, ima dovoljno pameti da se uda...

VIDEO Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a nedavno je proglašena milijarderkom

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MarasG
18:00 30.04.2021.

Pitam se samo tio bi tebi uopce pomenuo udaju!?Jedino sto znas slikati se visoko podignutih nogu,izbacene dupetine,golih sisa ...i to je sve.

DM
drazen.muhvic
18:00 30.04.2021.

Što fali filekima? Između neke poput Nives i dobrih fileka uvijek biram ovo drugo. Za ovo prvo nemam dovoljno jak želudac...

DO
dokrastavca
18:37 30.04.2021.

Sta su fileke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije