Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nakon što ju je Zoran izbacio, Renata otkrila od čega zapravo živi: Zadnjih 15 godina ne radim

Renata Šapina
Foto: RTL
1/4
30.04.2021.
u 12:51

Renata je postala jedna od najupečatljivijih sudionica ove sezone, a iako ju je Zoran izbacio, Renata ne žali previše zbog toga. Sada je odlučila otkriti od čega stvarno živi.

Renata Šapina, sudionica ovogodišnje sezone RTL-ova showa "Ljubav je na selu" već je postala jedna od najupečatljivijih sudionica ove sezone. Iako ju je Zoran izbacio, Renata ne žali previše zbog toga, a odlučila je i otkriti od čega stvarno živi. 

– Imala sam tetu i tetka koji su živjeli i radili u Njemačkoj. Kad sam imala 11 godina, 1985. godine, oni su dobili na lutriji – kazala je Šapina za RTL

Osvojili su jackpot u Njemačkoj i odlučili su se vratiti u Slavonski Brod te živjeti sa mnom i s bakom – dodala je i naglasila kako je zbog toga rekla da ne radi. 

– Zato sam rekla da ne radim, iako sam i radila. Imala sam dva kafića, jedan u Brodu, a jedan u Trogiru – otkrila je osebujna bivša kandidatkinja.

Zadnjih 15 godina ne radim – tvrdi, a istaknula je da je odlučila sve objasniti kako bi prestale glasine o njoj i njenoj obitelji koje su je povrijedile. 

Podsjetimo, kada se predstavljala, privukla je mnogo pozornosti svojim izjavama.

– Ja kao da nemam 47 godina, kao da imam 15, 20. Tako se osjećam, tako i živim. Inače, u životu ništa ne radim. Volim sve što vole mladi: izlazim, ispijam kave, šopingiram... Nemam nikakav hobi. Ništa stvarno ne radim; takav mi je cijeli život i baš mi je dobro – kazala je. Renata dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu, a priznala je da ne zna držati ni metlu u ruci. 

Sve to naišlo je na negativne komentare gledatelja koji su joj se izrugivali, a ona je odlučila svemu stati na kraj. Videoporukom na TikToku i Instagramu obratila se svojim hejterima i poručila: "Dragi moji dušmani, uskoro ćete doznati od čega Renata živi, ali neće vam biti drago, ne, ne", rekla je i poslala pusu svima koji je kritiziraju. Kasnije je objavila još jedan video u kojemu citira kontroverznu srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu.

"Ja nikad za sebe nisam rekla da sam diva, ali sad ću reći. Ja jesam diva", poručila je hejterima Renata.

Inače, Renata je gledateljima poznata još iz šeste sezone gdje se borila za naklonost Gorana Žige. Ljubav je pokušala potražiti u još jednom showu –  "Ženim sina". U tom showu pokušala je osvojiti Igora Bjeloševića, ali nikako nije nalazila zajednički jezik s njegovom mamom Maricom.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

 

Komentara 16

MN
Mr.NO
13:11 30.04.2021.

Citirala je "Jelenu Karleušu" , tolko o toj ridikuli.

Avatar salaso
salaso
13:59 30.04.2021.

Blago budalama. njima cijeli život u veselju prodje....

IP
info_punkt
15:24 30.04.2021.

pa kako je mogao ovakvu ženu izbacit? c, c...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije