Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 4 GODINE VEZE

S vage pred oltar: Mnogi su ovom paru iz ŽNV-a prognozirali propast, a oni sad pripremaju vjenčanje!

Foto: Instagram
1/6
30.04.2021.
u 14:49

Natjecatelji druge sezone showa ''Život na vagi'', Dorian Crnković i Ivana Stapić odlučili su nakon četiri godine veze svoju ljubav okruniti brakom.

Natjecatelji druge sezone RTL-ova showa ''Život na vagi'', Dorian Crnković i Ivana Stapić nakon četiri godine veze svoju ljubav okrunit će brakom, piše magazin Gloria.

Naime, par će se vjenčati u Splitu, odakle je Ivana rodom, a sve će biti u skladu s epidemiološkim mjerama. Među uzvanicima bit će samo članovi njihovih obitelji. „Imat ćemo intimnu svadbu, samo za nas i naše najbliže, jer ne želimo taj trenutak dijeliti s javnošću“, otkrila je Ivana. Par će živjeti u Zagrebu, odakle je Dorian, iako je on u protekle četiri godine zbog ljubavi postao pravi Splićanin.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Naime, ovaj par se zaljubio 2017. godine pred televizijskim kamerama. Mnogi su tada mislili da neće ostati dugo zajedno. No, oni su, kako se čini, svoje prepreke uspješno svladali te opovrgnuli pogrešne navode, a 8. svibnja izreći će i sudbonosno ''da''. 

Podsjetimo, Dorian je 2017. godine, uz to što je upoznao ljubav svog života, pobijedio i u showu ''Život na vagi'' te osvojio i novčanu nagradu od 150 tisuća kuna. Tijekom cijele sezone izgubio je čak 77 kilograma, a najveću podršku dobio je upravo od Ivane.

VIDEO Mirta Miler zagrebačka je majstorica transformacija koju prati 5,1 milijun ljudi

Komentara 1

NT
Netko tamo daleko
15:53 30.04.2021.

Sretno vam u budućem zajedničkom životu❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije