Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIŠE ZA JAVNOST

Nisu mogli obuzdati strasti! Seksi novinarka i poznati glumac uhvaćeni u vrućem klinču na jahti

Foto: profimedia
1/16
16.07.2021.
u 10:45

Talijanska novinarka Dilleta Leotta i turski glumac Can Yaman nisu se ustručavali od izmjenjivanja strasti u javnosti. Par je time potvrdio da njihova ljubav nije marketinški trik kako se nagađalo.

Poznata talijanska sportska novinarka Dilleta Leotta (29) uživa na odmoru u Turskoj, a društvo joj pravi dečko, turski glumac Can Yaman (31). Ovaj par vrijeme provodi na luksuznoj jahti u Bodrumu, a uhvaćeni su kako izmjenjuju strasti. Par se nije odvajao, a cijelo vrijeme su razmjenjivali vruće poljupce.

Foto: profimedia
Naime, na snimljenim fotografijama vidi se da par zaista uživa u međusobnom društvu te da njihova ljubav nije marketinški trik kako se na početku nagađalo. Dodajmo i da je glumac u veljači podijelio njihovu fotografiju na Instagramu te time potvrdio glasine koje su se širile. 

Foto: profimedia
Inače, talijanski mediji su istaknuli da se par upoznao kada je zgodni glumac došao poslovno u Italiju, a veza brzo napreduje tako da je novinarka već upoznala i glumčevu obitelji i prijatelje. Tada je Yamanova majka objavila fotografiju, a u opisu je napisala da su na fotografiji njezin sin i kći. Također, glumac je upoznao i njezinu obitelj što je dokaz da je veza ozbiljna. 

Podsjetimo, Leotta je jedna od omiljenih talijanskih novinarki, a proglašena je i jednom od najljepših žena u svojoj branši. Prošlo ljeto se sportsku novinarku povezivalo s poznatim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem (39) što je bila samo glasina.

VIDEO Albina je igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 5

BE
berija
13:21 16.07.2021.

Moraš bit psihopat da bi fotorafirao par pri "izmjenjivanju strasti", a još veći da bi to objavio. Sad će crveni.

XA
xaron
21:38 16.07.2021.

Namješteno snimanje. Obadvoje su porijeklom Albanci i to ih veźe.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:11 16.07.2021.

Dajte nam nešto slično s našim novinarkama. Ima toga, ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije