Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ljetovanja

Marijana Mikulić objavila niz fotografija bez trunke šminke pa potvrdila da razmišlja o botoksu

Foto: Instagram
1/14
16.07.2021.
u 08:37

Svojim pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila se rezultatima botoksa za kosu koji joj je, kaže, napravio čuda za oštećenu kosu.

Glumica Marijana Mikulić (39) vratila se s ljetovanja u Orebiću i odmah požurila ispraviti štetu na kosi koju joj je napravilo more i jako sunce. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila se rezultatima botoksa za kosu koji joj je, kaže, napravio čuda za oštećenu kosu. 

"Došla sam s popucanim vrhovima, kosom slamom - suhom od sunca, mora, soli, a izašla van s ovom sjajnom grivom. Nemam šminke, ali sam tako sretna da moram to podijeliti! Botoks za kosu je zakon", napisala je oduševljena glumica pored niza fotografija na kojima je pozirala bez trunke šminke na licu.

Foto: Instagram

A koliko se oduševila botoksom za kosu govori i činjenica da zbog njega sad razmišlja i o botoksu za lice. 

"Ako su rezultati ovako sjajni, možda da ipak razmislim da dam šansu i onom (botoksu) za lice kojeg se nasmrt bojim", napisala je glumica.

Oduševljeni pratitelji požurili su u komentare poručiti joj da joj nikako ne treba taj drugi botoks te da izgleda predivno. 

"Ovaj ti drugi botoks ne treba", "Za drugi botoks nema potrebe", "Nikako botoks, nestat će taj iskreni osmijeh i pogled", "Botoks vam nije potreban, a lijepi ste i bez šminke", pisali su joj.

VIDEO>> Britney prvi put javno o svom životu: "Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu i depresivna sam"

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:40 16.07.2021.

Tko je ovaj muškarac na sici?

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
09:05 16.07.2021.

Nekima ni botoks ne moze pomoći

SA
sani1
09:21 16.07.2021.

Ma, što ste se uhvatili ove? Svaki drugi dan vam je na portalu, te kakila, te pišila. Po čemu je to ona posebna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije