Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Nina Morić pohvalila se 18-godišnjim sinom: Pozirali u gotovo istim odijelima, pratitelji oduševljeni

Foto: instagram
1/10
25.09.2021.
u 21:00

Sada je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojemu su oboje u crnim odijelima prošaranim bijelim linijama, a oboje su sretni i nasmijani.

Naša bivša manekenka Nina Morić (44) na svojem Instagram profilu često se hvali 18-godišnjim sinom Carlosom Mariom Corone. Ponosna majka ne može sakriti ljubav i ponos koji osjeća prema njemu, što se često vidi iz njezinih fotografija i opisa.

Sada je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojemu su oboje u crnim odijelima prošaranim bijelim linijama, a oboje su sretni i nasmijani. Nina na sebi ima široke hlače od odijela, dok su njegove malo uže. 

- Ljubav, ljubav.. ništa drugo nije važno - napisala je ponosna majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

"Prekrasni si", "Sjajni", "Preslatko", pisali su oduševljeni pratitelji.

Krajem lipnja Carlos je maturirao a tada mu je javno poručila: “Volim te, šampione”. Uspjehom se na svome profilu pohvalio i sam Carlos zahvalivši se profesorima.

Nina je Carlosa dobila s bivšim partnerom i "kraljem paparazza" Fabriziom Coronom. Podjestimo, prošle godine Nina je objavila video u kojemu je snimala razgovor Fabrizia i Carlosa koji se neko vrijeme doselio k ocu. Carlos je tatu optužio kako je medijima lagao da ima koronavirus, govori kako je pod lijekovima te tvrdi kako je zlostavljan

- Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće - rekao je mladić.

VIDEO>>Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

 

Ključne riječi

Komentara 2

PS
popevke sAm slagal
07:17 27.09.2021.

Nema tu lovice. Zato se ljetuje kod familije na Rabu i kupa na Škveru.

NA
nasunis
15:48 26.09.2021.

Mene fascinira kako ovi imaju režije platit. Kako im struju isključili nisu?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije