Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modno usklađeni

Marko Grubnić sa sinom Maje Šuput pozirao u Gucci majicama koje zajedno koštaju oko 10 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/7
25.09.2021.
u 11:29

Ekspert sam u čuvanju djece. Njegovo ime je Bloom i nad dvoje obožavamo Gucci - napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira sa šestomjesečnim Bloomom.

Modni stilist Marko Grubnić jedva je dočekao priliku za druženje s malenim Bloomom, sinom svoje prijateljice Maje Šuput. - Ekspert sam u čuvanju djece. Njegovo ime je Bloom i nad dvoje obožavamo Gucci - napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira sa šestomjesečnim Bloomom i nose Gucci majice. Sportska majica s kapuljačom kakvu na fotografiji nosi Grubnić na službenim stranicama ove modne kuće ima cijenu 8195 kuna, dok gotovo identična dječja verzija ove majice, samo bez kapuljače, kakvu nosi Bloom, košta 1536 kuna. Maja i Marko dugogodišnji su prijatelji i suradnici i Marko je jedva čekao da njegova prijateljica postane mama i kada je rodila poslao joj je ovu poruku:

- Bila si najbolja i najljepša trudnica, a već znam da ćeš biti najbolja mama. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate. U intervju koji nam je dao prošle godine Grubnić je priznao kako mu je najveća želja postati otac, ali u njegovom slučaju, kako kaže, to nije jednostavno.

 

 

- To je moja najveća životna želja. Jako volim djecu tako da je to moja najveća želja. Siguran sam da ću biti dobar tata, dat ću sve na svijetu da moje dijete ima sve i da bude sretno... Inače sam poznat po tome da ostvarujem svoje želje ili bar jako puno radim na tome da ostvarim svoje želje, tako da sam siguran da će se to dogoditi. Volio bih naravno da se to dogodi što prije, no u mom slučaju je to specifičan proces, o kojem ne želim javno govoriti, kao što ću i jednog dana sigurno svoje dijete pokušati maksimalno zaštiti od medija i javnosti. Ja sam se kao čovjek ostvario u životu, i poslovno i privatno, sretan sam i imam sve, jedino mi još nedostaje ta karika u životu kako bi krug bio potpun, a moj život dobio potpuno novi smisao, veselim se tome i spreman sam za to – iskreno je progovorio o ovoj temi Marko.

VIDEO Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

 

Komentara 16

FU
Fusnota
12:13 25.09.2021.

gdo financira ovu tzv digitalno retuširanu prikazu ??? nije baš tražena roba

YO
yopi
12:29 25.09.2021.

Kako na svakoj slici mozes slozit isti kes nije mi jasno

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:26 26.09.2021.

uh, da mi je samo jedan dan vlasti.....😣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije