Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa identiteta

Nina iz 'Života na vagi' upozorava: Ne nasjedajte, koriste to kao mamac

Foto: Instagram Asos
1/6
11.04.2020.
u 16:30

Drastičnu promjenu njezine figure primijetili su i neki pojedinci koji su odlučili bez Martininog znanja iskoristili njezino ime u promociji svojih proizvoda

Nina Martina Korbar bivša je natjecateljica showa "Život na vagi" u kojem je izgubila 31 kilogram i nastavila je skidati kilograme i nakon završetka showa. Kako u tome uspijeva i kakvu prehranu je uvela te koje vježbe redovito radi putem društvenih mreža otkriva svojim obožavateljima.

Drastičnu promjenu njezine figure primijetili su i neki pojedinci koji su odlučili bez Martininog znanja iskoristili njezino ime u promociji svojih proizvoda za mršavljenje. Nina je primijetila da netko koristi njezino ime i prezime u promociji svojih proizvoda i obavijestila je svoje obožavatelje i prijatelje da ne nasjedaju na tu reklamu.

- Jako puno vas mi šalje fotke moje transformacije s raznih profila koji oglašavaju svoje usluge i moju transformaciju koriste kao mamac za ljude. Ovim pute vas želim zamoliti da prijavljujete apsolutno sve takve stranice. Samo ono što možete pronaći na mom profilu ja koristim. Sve ostalo prijavljujte. Puno hvala i hvala što mi šaljete obavijesti o tome - poručila je Martina.

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije