Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio mišljenje

Bez dlake na jeziku! Goga s Adamom navodno čeka bebu, a ono što je on o njoj govorio u showu neće joj se svidjeti

Foto: RTL
1/6
08.04.2020.
u 13:36

Nikolina ga je upitala sviđa li se njemu možda Goga, jer je Dejan rekao da je bacila oko na njega.

Nakon što je Gordana otišla sa zajedničkog druženja parova, a potom Dejan tu večer izazvao svađu između napetih supružnika, ostali kandidati doznali su za njihovu svađu, a potom je i Adam supruzi Nikolini ispričao kako Dejan smatra da njegova supruga u showu osjeća nešto prema njemu.

Nikolina je sa znatiželjom sjela da joj Adam kaže sve detalje. 

"Dejan mi je na zajedničkoj večeri počeo govoriti o tome vidim li kako me Goga gleda", rekao je Adam svojoj supruzi.

"Ja sam s Dejanom toliko dobar da sam mu rekao da valjda shvaća da nema ništa među nama, ja stvarno ništa nisam napravio.

Potom ga je Nikolina upitala sviđa li se njemu možda Goga.

1/4

"Meni se Goga fizički ne sviđa, znači naš odnos zasad je bio zajednička teretana i tu i tamo kava, a kada možeš sa ženskom popričati o nekim stvarima, to stvara neko prijateljstvo", rekao je Adam i priznao da je Nikolini zamjerio što s njim ne ide u teretanu, a Nikolina se potom našalila da za to ipak ima Gogu.

Supružnici su završili raspravu tučnjavom jastucima te dobrim šalama, te se vidjelo kako njih dvoje drama između Goge i Dejana ne dira.

Podsjetimo, Gordana Marelli noć je provela šetajući po parku u pet sati ujutro jer se posvađala sa svojim suprugom Dejanom. Naime, Gordana je ranije napustila zabavu na kojoj su bili prisutni skoro svi parovi kako bi se mogla odmoriti, a Dejana je povrijedilo to što ga nije pozdravila na odlasku.

Goga je, s druge strane, Dejanu rekla da je jako vrijeđa što misli kako između nje i Adama postoji nešto više od prijateljstva. 

1/8

"Nemam problem s tim što su išli u teretanu, ali osjetiš neke stvari, vidiš", rekao je Dejan. Zaključio je kako ne misli da su nešto konkretno napravili te kako zna da Adam to njemu ne bi napravio, a isto ne može reći za svoju suprugu.

Gledatelje je Adamov odgovor u showu jako iznenadio budući da već nekoliko dana po društvenim mrežama kruži priča kako su Gordana i Adam Kromer završili zajedno, a komentirali su čak i da je Gordana već trudna i s Adamom živi u Baranji. 

Kao potvrde gledatelji spominju i posljednje Gogine fotografije objavljene na Instagramu, a na jednoj se ona nalazi u vinogradu, kojeg su mnogi povezali s Adamovim vinogradom.

Zna se da je ovaj RTL-ov show sniman prošle godine, a od tada se sigurno mnogo toga moglo promijeniti u životima kandidata.

Ključne riječi

Komentara 3

NB
nikola.boromisa11
07:42 09.04.2020.

Ako je istina da sa njim čeka bebu onda ta žena toliko beskrupulozno laže u kamere da je to prosto nevjerovatno!

Avatar KimberlyTI82
KimberlyTI82
17:14 08.04.2020.

Barbara, 34. eroxx.jake.eu

Avatar PatriciaLP90
PatriciaLP90
15:37 08.04.2020.

Maria, 21. mychat.fun/xlove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije