Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Nina Badrić emotivnom objavom prisjetila se Ćire: 'Nekad bi me znao poslati u rodno mjesto'

Zagreb: ?iro Blaževi? prvi doma?in Celebrity After Work Partyja
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/12
08.02.2024.
u 13:44

"Ono što smo pričali ostat će uvijek samo naša tajna. Sve je bio u pravu, baš sve što mi je rekao imalo je smisla. Nekad me znao poslati i u rodno mjesto, al' odma’ iza toga je išla rečenica… Sine, oprosti, to je zato jer te puno volim... Posljednji gospodin starog kova, nenadmašan šarmer, neviđena energija i veliki gentleman. Jedan jedini original. Nas Ćiro", napisala je pjevačica.

Pjevačica Nina Badrić na društvenim se mrežama prisjetila legendarnog trenera svih trenera Ćire Blaževića koji nas je napustio na današnji dan prošle godine. Nina je objavila zajedničku fotografiju i biranim riječima opisala Ćiru.

"Ono što smo pričali ostat će uvijek samo naša tajna. Sve je bio u pravu, baš sve što mi je rekao imalo je smisla. Nekad me znao poslati i u rodno mjesto al' odma’ iza toga je išla rečenica… Sine, oprosti, to je zato jer te puno volim... Posljednji gospodin starog kova, nenadmašan šarmer, neviđena energija i veliki gentleman. Jedan jedini original. Nas Ćiro", napisala je pjevačica.

 

Nogometni znalac bio je pravi šarmer i džentlmen. Nema te dame koja u susretu s Ćirom nije dobila kompliment, a mnogi su se pitali je li mu supruga bila ljubomorna.

VEZANI ČLANCI: 

"Prije svega nema razloga, a i ona je to skužila. Ja sam ljubazan i jako volim žene, a prije svega ih poštujem, tako da ih ne mogu nikad povrijedit", objasnio je jednom prilikom za IN Magazin. "Moja supruga je rano shvatila da ja pripadam jednom svijetu za koji živim. Nogomet je moj život i jako mi je puno pomagala i nikad nije pitala gdje sam", dodao je tada.

Ćiro je bio omiljen i na estradi. Nema te zvijezde koja za njega nije imala samo riječi hvale.

"Ja sam bila uvjerena da gospodin Ćiro ne zna tko sam ja i kako se ja zovem, a on je meni došao i rekao: 'Čuj, ja tako volim tvoje pjesme', a ja kažem: 'Ali vi i ne znate kako se ja zovem'. Neću ponovit što mi je rekao nakon toga", ispričala je jednom Nina Badrić za IN Magazin.

"A ona i ne zna da sam već tada bio zaljubljen u nju i da sam je uistinu obožavao", ubacio se Ćiro.

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:45 08.02.2024.

Mrtav je već godinu dana a ova i dalje parazitira na tome. Bljak

FR
Franjo2023
14:21 08.02.2024.

On i Bandic su bili veliki muljatori i po tome ih treba pamtiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije