Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neukusni komentari

Nikolini prijete na Instagramu: 'Tebi treba neki Daruvarac da te tambura svaki dan'

Foto: Instagram
1/10
31.03.2020.
u 11:59

Nikolina Tutić, bivša kandidatkinja Gospodina Savršenog i aktualna sudionica showa ''Brak na prvu'', našla se na meti nezadovoljnih gledatelja.

Svojim ponašanjem prema novopečenom suprugu Adamu Kroneru Nikolina Tutić iz ''Braka na prvu'' već se u prvoj epizodi zamjerila gledateljima. Nikolina je već na vjenčanju počela s kritikama na račun Adama, a mnogima se nije svidjelo ni njezino ponašanje u sljedećim epizodama. U jednoj od njih kazala je kako bi možda sve bilo bolje da je Adam zgodniji, a nakon povratka u Zagreb mnogima se zamjerila i komentarima na račun stana kojoj joj je bio malen.

1/4

Zbog svega se Nikolina našla na meti nezadovoljnih gledatelja koji su njezino ponašanje isprva komentirali samo na Facebook stranici showa ''Brak na prvu'', a potom su se uvrede preselile i na njezin Instagram profil ispod fotografije na kojoj pozira s Adamom s kojim su je spojili ljubavni stručnjaci.

"Zašto si se prijavila u emisiju ako ne želiš ništa? Dečko je savršen, a ti želiš ne znam što, najljepšeg frajera na svijetu? Daj se malo probudi iz tih svojih snova", napisala joj je jedna od gledateljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ona je toliko proračunata osoba da mi je žao njezinog muža. Ne znam za koji klinac se udavala kad je nesposobna nekoga voljeti zbog njega samog, a ne onog što ima ili nema. Žali se na kuhinju i stan, a sama nije sposobna ništa skuhati", nadovezao se drugi gledatelj.

Foto: RTL

Neki su čak otišli toliko daleko da su komentirali kako bi trebala dobiti batine. "Sad te moj mali vidio na TV-u, pita tata jel to kljukica kvakić? Rekô nije sine,čudnovati kljunaš je sutra ujutro! Adam i njegova obitelj su vrijedni i pošteni ljudi, nije to za tebe, za tebe je neki Daruvarac pa da te lipo umiva u umivaoniku svako jutro, da te tambura ko damu!" glasi jedan od komentara. Nikolini je nakon svega prekipjelo pa se i sama odlučila obračunati s dežurnim dušobrižnicima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Zamolila bih sve vas da ne pišete na mom profilu takve komentare jer odnos između Adama i mene nije na vama. Imate svoj život i pazite na svoje najmilije. Lijepi pozdrav svima i volite se. #ostanidoma #koronavirus_2020_news", poručila im je Nikolina, no gledatelji nisu odustajali.

"Onaj tko javno nastupa na nekom TV showu treba biti spreman na pozitivne, ali i negativne komentare", zaključila je jedna od njezinih pratiteljica.

Komentara 11

GE
george34
12:37 31.03.2020.

Ova nosata spodoba je ruzna i unutra i vanjstinom.

Avatar Danco2
Danco2
12:28 31.03.2020.

ma dobro na stranu sad kaj misli da je princeza i to kaj ima kljuku koja joj smeta dok se ljubi, bitnije je to kaj je dobra domacica koja vrhunski kuha i pece kolace

MA
Mary5
14:17 31.03.2020.

Adame,Adame, bjezi sto prije od ove umisljene spodobe,nije ona za tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije