Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledatelji ne vjeruju

Adam je ostao iznenađen novom spoznajom o svojoj supruzi Nikolini

Foto: RTL
1/4
31.03.2020.
u 07:00

Nikolina je suprugu otkrila kako je bila natjecateljica u showu "Gospodin Savršeni" i objasnila je zašto ne gleda televiziju.

Kada su se nakon povratka s medenog mjeseca smjestili u zagrebački stan Adam je Nikolini predložio da malo gledaju televiziju, a njezin suprug bio je iznenađen odgovorom koji mu je dala. Naime, rekla je da televiziju gleda samo ako je ona na programu i otkrila mu je još jedan podatak koji nije znao o njoj.

1/5

- Rekla sam da ne gledam telku. Jedino 'Gospodina Savršenoga' gledam. Imaš li što protiv toga – rekla je Nikolina, piše RTL. Ispričala mu je tada kako je sudjelovala u showu „Gospodin Savršeni“ u drugoj sezoni kada je Gospodin Savršeni bio Mijo Matić. Svom suprugu je dodala kako nije ni znao za koga se oženio. Gledatelji su komentirajući ovu situaciju na službenoj Facebook stranici showa „Brak na prvu“ opet dali do znanja da im nije omiljena natjecateljica.

- Bar će Adam moći naći djevojku koju zaslužuje! Definitivno je postao popularan i omiljen pored ovakve " sponzoruše". Nije vrijedna tog dečka. – bili su neki od komentara.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar drug Joža
drug Joža
10:44 31.03.2020.

Užasna osoba, prestrašno.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:27 31.03.2020.

Baš lepo da ste nam otkrili nekaj kaj smo i sami vidli prošli tjedan!

AN
andreja1972
23:24 31.03.2020.

Adame decko si na mjestu, nije ti ni do koljena po nicem. Vjerojatno si takvih konobaruša imao na izobilje. Mani je se ako Boga znaš...em je glupa, em ružna, em tupava ko telica... Kroz cijelu sezonu nije složila dvije normalne recenice, jedino kaj zna je frkat s nosom i cmokotat usnama ko baba od osamdeset godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije